1. Forside
  2. /
  3. Restaurering

restaurering af fredet og ældre byggeri

I Danmark har vi flere end 350.000 bygninger, som har fået deres bevaringsværdi registreret. Derudover er ca. 9.000 ejendomme fredet. Disse bygninger skal løbende vedligeholdes – med en kyndig, nænsom og respektfuld hånd.

RESTAURERING MED RESPEKT FOR TRADITIONERNE

Wils A/S har specialiserede murere og snedkere ansat til store og mindre restaureringsprojekter i Silkeborg og Midtjylland. 

Her anvender vi traditionelle byggemetoder til at genskabe og bevare så meget som muligt af de eksisterende materialer – så bygningen bevarer sit oprindelige udtryk og charme. 

Hos Wils A/S har vi mange års erfaring med kalkning af kirker, det kan i læse mere om her.

RESTAURERINGsarbejde for erhverv OG PRIVATE

Wils A/S udfører restaureringsarbejde af offentlige og erhvervsejendomme, såsom kirker, museer, sognehuse, slotte og andre fredede bygninger. I kan se disse referencer her.

Men vi restaurerer også for private ejere i Silkeborg og omegn, som f.eks. ejer smukke, ældre murermestervillaer. Indvendigt drejer det sig ofte om at restaurere stuklofter og gulvpaneler – udvendigt om at renovere facaden. Her benytter vi materialer, som følger byggenormer fra boligens tid. 

Rådgivning og overslag på opgaven

Vi sætter en ære i at udføre genopbygningen af de ældre bygninger med de rigtige materialer og tilpasse konstruktionen til de eksisterende forhold. Vores medarbejdere er uddannet til at vurdere, om der skal afrenses, repareres eller genopbygges for et optimalt og holdbart resultat. 

Det og meget mere rådgiver vi om, når vi besigtiger opgavens omfang og giver et overslag på omkostningen. Kontakt os i dag for at høre mere. 

Fagentrepriser

Søger du en erfaren og fleksibel fagentreprenør – tømrer og/eller murer – så kan Wils A/S hjælpe dig.

restaurering med
respekt for traditionerne

Casper Christensen

Byggeleder
murer