1. Forside
  2. /
  3. Halbyggeri

Halbyggeri til idræt og fritid

Med Wils A/S som totalentreprenør på jeres næste halbyggeri, er I sikret den rette viden og erfaring – og dermed et smukt og langtidsholdbart resultat. 

Vi projekterer og bygger alle typer af haller i Øst- og Midtjylland, såsom sportshaller, idrætshaller og padelhaller – inklusive tribuner, omklædningsfaciliteter, udendørsfaciliteter og parkeringsareal til idrætsudøvere og gæster.

 

Bred erfaring med halbyggeri 

Vi har mange års erfaring i byggebranchen og kender de rette samarbejdspartnere og leverandører til halbyggeri. Vi samarbejder med specialiserede ingeniører og arkitekter, som har en bred viden om byggeri af indendørs haller, især sportshaller og idrætshaller.

Når I vælger Wils A/S som jeres samarbejdspartner, er I garanteret en ny hal, der opfylder jeres behov og ønsker til bl.a. størrelse og placering – samt en nem og tryg byggeproces i form af en totalentreprise. Vi tilbyder at styre lokalplansarbejdet og indhente myndighedsgodkendelser – som ellers ofte kan trække projektet ud, hvis man ikke ved, hvordan man griber processen korrekt an.

Derfor tilbyder Wils A/S at kommunikere direkte med kommunen, søge dispensation for planforhold og varetage myndighedsprojektering. Vi skræddersyr jeres projekt sammen med jer som bygherre, så det er tilpasset jeres behov og opfylder de gældende lovkrav. I får desuden tilknyttet én fast projektleder, som I har kontakt med fra byggetanker til ibrugtagning. 

 

Halbyggeri – hvad er prisen

Prisen på et halbyggeri varierer og afhænger af mange parametre. Kontakt os lige så snart, I får byggetanker. Jo tidligere I involverer os, jo bedre kan vi hjælpe jer med at komme i mål med jeres ønsker indenfor jeres budget.

Totalentrepriser

Overlad trygt byggeansvaret – fra start til slut – til Wils A/S, når I bygger stort i Silkeborg, Øst- og Midtjylland. 

Vi bygger
alle slags drømme

Jens Kristensen

Projekt- og Tekniskleder for Totalentrepriser