kontorbyggeri - få et gennemtænkt domicil

Wils A/S har erfaring med alle typer af kontorbyggeri – siden 2006. Vi har opført og ombygget utallige erhvervsbyggerier i Silkeborg og resten af Midtjylland, deriblandt administrationsbygninger, kontorhuse, faglige organisationer samt klinikker. 

 

Kontorbygning med fleksibilitet og trivsel

Vi sætter en ære i at opføre kontorfaciliteter med fokus på fleksibilitet i indretning og dermed organisationens skiftende behov. Derudover går vi op i at skabe optimale rammer for jeres medarbejdere, så trivslen og dermed produktiviteten er i top. F.eks. skal der være rum til både arbejdsro og til kreativ sparring. 

Det kræver gennemtænkte faciliteter. Som jeres totalentreprenør skræddersyr vi jeres kontorbyggeri efter jeres nuværende behov og fremtidige scenarier.  

Vi samarbejder med førsteklasses ingeniører og arkitekter, som har en stor erfaring indenfor erhvervsbyggeri – inklusiv funktionel indretning og velovervejet materialevalg. Derved kan vi rådgive jer, så I får et æstetisk, holdbart og energioptimeret kontorbyggeri med den nyeste komfort. 

 

M2 pris for kontorbyggeri

Prisen på jeres byggeri afhænger blandt andet af domicilets størrelse samt materialevalg. 

Vi står gerne for byggeprocessen fra start til slut i form af en totalentreprise – fra tegninger til overdragelse af nøgler. Inddrag os hurtigst muligt i jeres byggedrømme, så er I sikret en korrekt og erfaren byggerådgivning. 

Vi står klar til at hjælpe jer!

Totalentrepriser

Overlad trygt byggeansvaret – fra start til slut – til Wils A/S, når I bygger stort i Silkeborg, Øst- og Midtjylland. 

Wils A/S totalentreprise -
det rette valg til større byggerier

Jens Kristensen

Projekt- og tekniskleder for Totalentrepriser