1. Forside
  2. /
  3. Kultur og institutioner

Kultur og institutioner i Øst- og Midtjylland

Udendørs liv bliver mere og mere populært, specielt i naturskønne Silkeborg, hvor Wils A/S har base. Her investerer Silkeborg Kommune i faciliteter til udendørs ophold til gavn for borgere og besøgende.

Vi elsker at bidrage til at udvikle nye kulturelle institutioner og oplevelsessteder – ikke mindst ved at dele vores massive viden og byggeprojekterfaring. Senest har vi været med til at opføre Østre og Vestre Søbad ved Almind Sø, som af Årets Byggeri blev hædret i kategorien Åben 2020. 

Søbadet er et klassisk eksempel på et smukt kulturbyggeri – med respekt og fokus på naturen – hvor vores tømrere har bygget uden om de eksisterende træer. 

 

Erfaring bl.a. med museer og kulturhuse

Kontakt os, hvis I søger en kompetent håndværker og entreprenør til renovering eller tilbygning til én af vores danske kulturinstitutioner i Silkeborg, Østjylland eller Midtjylland.  

Vi kan nævne, at vi har været med til at renovere Silkeborg Museum samt haft ansvar for tømrerentreprisen på at opføre Silkeborg Kulturhus med tilhørende 36 handicapboliger.  Dette er blot et udpluk af vores referencer indenfor kulturbyggerier.

 

Byggeri af offentlige institutioner

Når vi renoverer og ombygger f.eks. daginstitutioner, som børnehaver og skoler, sørger vi for at byggeprocessen foregår så nemt og diskret som muligt – for både børnene og medarbejderne. 

Som totalentreprenør på jeres institutionsbyggeri arbejder vi i et tæt samarbejde med dig som bygherre. Vi kan hjælpe med alt fra udvikling og opførelse – alt efter jeres behov. Vi indhenter desuden de nødvendige tilladelser og varetager dialogen med myndighederne.

TRYGHED PÅ OFFENTLIGE BYGGERIER MED WILS A/S

Institutioner bliver opført for at blive brugt – ofte hver dag og af mange mennesker. 

Derfor er det meget vigtigt, at det bliver bygget og renoveret derefter. Vi ved fra vores mange års erfaring, at der er mange forhold, som der skal tages højde for, når vi bygger og renoverer institutioner.

Wils A/S er derfor kendt for kvalitetsbyggeri til en konkurrencedygtig pris, hvor alle love og regler er opfyldt. 

Kontakt os i dag for en indledende dialog.

Totalentrepriser

Overlad trygt byggeansvaret – fra start til slut – til Wils A/S, når I bygger stort i Silkeborg, Øst- og Midtjylland. 

Alt fra udvikling og opførelse
Lige efter jeres behov og ønsker

Jens Kristensen

Projekt- og tekniskleder for Totalentrepriser