1. Forside
  2. /
  3. Tilbygning

tilbygning eller ombygning af HUSet

Oplever I, at jeres bolig er blevet for lille til jeres behov? Så overvej at udvide huset med en mindre eller større tilbygning – frem for at flytte. 

Hos Wils A/S har vi hjulpet mange kunder i Silkeborg og omegn med at gøre deres byggedrømme til virkelighed – skal vi også hjælpe jer? 

 

Tilbygning til jeres behov 

Udestuer, ekstra værelser og større badeværelser. Gennem årene har vi hjulpet private husejere med at bygge til eller ombygge boligens eksisterende kvadratmeter. For med en gennemtænkt tilbygning kan boligen fortsætte med at passe til jeres behov.

Vi sætter en ære i at lave konstruktioner, som diskret matcher den øvrige bygning. Ønsker I derimod et moderne look og anderledes materialevalg, så står vi også klar med inspiration her.

 

Rådgivning og inspiration

En ombygning er en stor beslutning – og her står vi klar til at rådgive og vejlede jer. Sammen med jer afdækker vi jeres ønsker og viser jer muligheder og nye perspektiver. 

Hos Wils A/S har vi dygtige håndværkere og erfaringen, så vi kan lave en flot og funktionel tilbygning til jeres sommerhus, murermestervilla eller parcelhus. I træ, glas og alle andre tilgængelige byggematerialer – og deler gerne vores viden med jer.

Hvad koster en tilbygning

Prisen afhænger af mange ting, såsom typen af tilbygning, materialevalg og jeres budgetramme.

Derfor mødes vi altid med kunden for at bese jeres bolig og drøfte opgaven. Dernæst modtager I et detaljeret tilbud inkl. tryghed fra Byg Garanti-ordningen. 

For hos Wils A/S bliver ønsker til aftaler – og aftaler bliver overholdt.

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

hos wils a/s
får du ro i maven

Peter Bach

Afdelingsleder
for private kunder