1. Forside
  2. /
  3. Unikke løsninger

unikke løsninger til jeres hjem

Hos Wils A/S elsker vi, når vores kunder kommer med en boligudfordring, som vi udtænker og skræddersyr unikke løsninger til hvad enten der er tale om renoveringsopgaver eller nybyg

Vores dygtige murere, tømrere og snedkere har siden 2006 hjulpet utallige boligejere og bygherrer med individuelle løsninger til boligen – i Silkeborg og omegn. Må vi også hjælpe jer?

  

Rådgivning og inspiration til alle rum

Føles kvadratmetrene for trange? Drukner entreen i flyverdragter og sko? Skal sikkerheden øges for børn eller ældre mennesker på første sal? Eller måske drømmer I om kvalitetsmaterialer og detaljer, som kun et fåtal har? 

Alt dette – og mere til – kan Wils A/S hjælpe med. Vi har gennem tiden udtænkt og lavet:

  • Indbyggede reoler
  • Trapper med lys
  • Insitu støbte trapper 
  • Sildebensparket
  • Klinker i atypiske farver

Jeres Wils A/S projektleder eller byggerådgiver står klar til at hjælpe jer godt i gang. Måske kan I endda få dækket noget af jeres investering med det forhøjede håndværkerfradrag i 2021 eller tilskud fra Bygningspuljen.

 

Tilbud på jeres unikke løsning

Bliv inspireret af de mange byggeprojekter som vores håndværkere med Byg Garanti har ført ud i livet – eller ring til os for en uforpligtende snak. Hos os starter et samarbejde altid med et personligt møde.  
 
Skalmuring silkeborg
Insitustøbt terrasse
Sildebensparket

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Fagentrepriser

Søger du en erfaren og fleksibel fagentreprenør – tømrer og/eller murer – så kan Wils A/S hjælpe dig.

vi hjælper private og
erhverv med unikke løsninger

Peter Bach

Afdelingsleder