1. Forside
  2. /
  3. Byg Garanti

Byg garanti - håndværk med sikkerhed

Når du vælger en Byg Garanti-håndværker, får du som privat kunde en ekstraordinær sikkerhed. 

Wils A/S er medlem af Dansk Industri. Dermed bliver alle vores kunder automatisk omfattet af Byg Garanti-ordningen, når de vælger en Wils A/S’ murer– eller tømrer til deres byggeopgave. 

 

Hvad dækker Byg Garanti

Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms – og kan hjælpe jer, hvis jeres håndværker f.eks. går konkurs eller dør – under eller efter færdiggørelsen af jeres byggeprojekt. I kan få dækket eventuelle tab som følge af fejl eller mangler under og efter det aftalte håndværksarbejde. 

Ordningen fungerer således, at når jeres håndværker ikke udbedrer jeres reklamation, kan I indgive en klage til Byggeriets Ankenævn, som afsiger en kendelse baseret på deres skøn. 

 

10 års garanti på opgaver udført af Wils A/S 

Vælg Wils A/S, når I ønsker at indgå en aftale med en etableret, dansk håndværker. Vi har udført utallige murer-, tømrer- og hovedentrepriser for private og erhvervskunder siden 2006 – og står stærkt rustet til at løse alle typer af fremtidige håndværksopgaver. 

Vi yder derfor altid 10 års garanti på opgaver udført af vores murere og tømrere. Det har du vores ord for. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

ingen projekter er
for store eller for små

Casper Christensen

Byggeleder
for private kunder