1. Forside
  2. /
  3. Ejendomsudvikling

Ejendomsudvikling

Går du med tanker om at opføre udlejningsejendomme? Det vil sige boliger med henblik på udlejning – måske som en investering? Så kontakt Wils A/S – din totalentreprenør i Silkeborg.

 

Erfaring med byggeri af salgsboliger

Wils A/S har både erfaring med at udføre udlejningsejendomme i form af totalentrepriser for vores kunder og egen erfaring med udvikling af udlejningsboliger som investeringscases.

Hos Wils A/S kan vi varetage jeres byggeprojekt fra opstart med myndighedsgodkendelse og byggetilladelse og videre med det udførende arbejde til det endelige resultat. Vi har kompetente projektledere og håndværkere til at realisere dit projekt.

 

Tryghed i hele byggeprocessen

Der er mange forhold at tage hensyn til, når man bygger udlejningsejendomme fra bunden af. Vælger I at udstykke grunde til projektet, skal I ofte have udarbejdet en ny lokalplan, håndteret eventuelle arkæologiske emner, forsyning og byggemodning m.m. Hvis I vælger Wils A/S som totalentreprenør på projektet, varetager vi alt dette for jer som bygherre.

Har I behov for hjælp med de finansielle beregninger, såsom forventet investeringsafkast, følsomhedsbetragtninger og fremtidige muligheder med byggeriet – så kan vi også klare dette.

 

Renovering af udlejningsejendomme

Der er mange fordele ved at renovere sine udlejningsejendomme. En renoveret bolig medfører en højere ejendomsværdi – og dermed en mulighed for at forhøje den månedlige lejeindtægt. Den højere lejeindtægt vil på sigt kunne dække renoveringsomkostningen og skabe et forbedret afkast.

Vi hjælper gerne med beregninger, som gør det muligt at estimere en merværdi og indtjeningspotentialet. Beregningerne skal holdes op mod renoveringsudgiften, hvorefter ejendomspotentialet vises.

 

Investerng i udlejningsejendomme 

Det er ofte set, at folk skaber deres formue i ejendomsbranchen. Det skyldes, at udlejningsejendomme historisk set er en sikker og potentiel lukrativ måde at forvalte sine penge på. Mange oplever det som en mere håndgribelig investeringsform sammenlignet med f.eks. aktiemarkedet.

Wils A/S kan hjælpe jer med avancebetragtninger på udlejningsejendommene samt beregning af potentialet ved salg af udlejningsejendommene i fremtiden.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak. 

Totalentrepriser

Overlad trygt byggeansvaret – fra start til slut – til Wils A/S, når I bygger stort i Silkeborg, Øst- og Midtjylland. 

Vi er med fra idé
til aflevering

Søren Legind Larsen

Afdelingsleder