1. Forside
  2. /
  3. Byggerådgivning

gode beslutninger med byggerådgiving

Overvejer du at renovere, ombygge eller bygge et hus i Silkeborg eller omegn? Så kan byggerådgivning være af stor værdi for jer. 

Wils A/S tilbyder at gennemgå drømmehuset eller jeres byggeplaner med jer – inden I f.eks. underskriver den bindende købsaftale.  

 

Byggerådgivning – eksisterende hus

Vores projektleder kommer ud til jer og vurderer boligens stand inkl. fejl og mangler ved ejendommen – udvendigt og indvendigt. Vi gennemgår gerne tilstandsrapporten med jer – og drøfter jeres ideer om at renovere udvalgte rum i huset. Efter mødet er I klogere på gode løsningsforslag – hvor energioptimering, optimalt lysindfald, sundt indeklima samt holdbarhed og æstetik naturligvis er tænkt ind.

 

Rådgivning om tilbygninger og badeværelser

Overvejer I en tilbygning, rådgiver vi jer om regler og love til f.eks. højde, bebyggelsesprocent og afstand til skel. 

Mange huskøbere ønsker at renovere badeværelset, men da det meste inventar i et badeværelse er fastmonteret i rummet, er det vigtigt med en gennemtænkt indretning. Ifølge bygningsreglementet skal en række lovkrav overholdes – og dem kender vi til. Såsom hvor mange cm, der skal være foran toilettet, langs et badekar, foran bruseniche og vask samt fald på gulvet for korrekt vandafledning. 

Påtænker I en anden type af ombygning eller renovering står din Wils A/S byggerådgiver klar til at give jer et bud på at udnytte kvadratmeterne på – baseret på vores erfaringer fra utallige byggeprojekter siden 2006. 

Byggerådgivning – nybygget hus

Hvis I drømmer om at bygge jeres næste hjem, så er uvildig byggerådgivning noget for jer. Nybyg kræver indsigt i bl.a. økonomi, love og regler, forsikringer, valg af forskellige typer af håndværkere og entrepriseform. 

Med vores rådgivning får I på kort tid et samlet overblik målrettet jeres situation. Ansigt til ansigt og i et sprog, som folk uden håndværkerbaggrund kan forstå og handle efter.

 

Hvad koster en Wils A/S Byggerådgiver

Prisen for byggerådgivning afhænger af jeres behov for information, samt hvor mange ting I drømmer om at få lavet på huset. Normalt varer en session med vores projektleder 1 time. Derudover skal I påregne tid til at sætte sig ind i jeres situation, kørsel og eventuel opfølgning til f.eks. detaljerede arkitekt-tegninger. 

Wils A/S byggerådgivning bliver faktureret efter medgået tid til 695 kr. pr. time ekskl. moms. Hvis I vælger at bruge os som håndværker til et eller flere af de drøftede bygge- eller renoveringsforslag – senest 6 måneder efter byggerådgivningsmødet – krediterer vi hele beløbet.

Formålet med Wils A/S byggerådgivning er, at I får de bedste muligheder for at træffe velovervejede beslutninger og finde ro og glæde ved jeres huskøb eller byggeprojekt. Kontakt os i dag for at høre mere. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Vi rådgiver om renoveringer,
nybyg og energioptimering

Peter Bach

Afdelingsleder
for private kunder