1. Forside
  2. /
  3. Detailbutikker

detailButikker og restauranter

Wils A/S har mange års erfaring med at opføre, ombygge eller renovere detailbutikker og spisesteder, såsom restauranter og cafeer. 

Enten i form af en totalentreprise eller en fagentreprise indenfor murer eller tømrer – i Silkeborg og resten af Øst- og Midtjylland.

 

Skal I bygge en ny detailbutik?

Så kontakt Wils A/S! Vores byggeerfaring spænder bredt, og vi er eksperter i at projektere og udvikle byggedrømme efter jeres ønsker.

Som totalentreprenør på jeres butiksbyggeri er I sikret skarp styring og koordinering med fokus på deadlines og budget. Vi arbejder i et tæt samarbejde med dig som bygherre, hvor vi stræber efter at gøre jeres byggeprojekt så overskueligt og nemt som muligt. Vi påtager os derfor det overordnede ansvar for planlægning og koordinering og sikrer os, at alle aftaler med underleverandører bliver overholdt.

 

Renovering eller ombygning af detailbutik

Med den eksplosivt stigende internethandel er det essentielt at give kunderne en sublim købsoplevelse, når de besøger jer fysisk. Derfor er det en god idé at friske butikken op med jævne mellemrum – hvad angår indretning og komfort. Det kan oftest gøres med en gennemtænkt plan og en en mindre indvendig eller udvendig renovering. 

Alt dette kan vi hjælpe dig med – fra tegninger til færdigt resultat. 

 

Butiksfacaden som blikfang

Din butiks facade er kundens første indtryk. Derfor er butiksfacaden afgørende for, om jeres kunder vælger at besøge jer eller ej. 

Vores murere har stor erfaring med at forskønne alle typer af butiksfacader og dermed skabe mere trafik. Et nyere studie viser, at detailbutikker kan øge deres trafik med 25-50% ved at optimere deres facade – også med mindre ændringer. Det kan vi rådgive og hjælpe jer med. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres detailbutik- eller restauratør-byggeprojekt. 

Fagentrepriser

Søger I en erfaren og fleksibel fagentreprenør – tømrer- og/eller murerentreprise – så kan Wils A/S hjælpe jer.

totalentrepriser

Overlad trygt byggeansvaret – fra start til slut – til Wils A/S, når I bygger stort i Silkeborg, Øst- og Midtjylland.  

Hovedentrepriser

Stå selv for alle godkendelser og projektmaterialet – og overlad resten af byggeansvaret til Wils A/S.

vi er eksperter i
unikke løsninger

Jens Kristensen

Projekt- og tekniskleder for Totalentrepriser