1. Forside
 2. /
 3. Badeværelse

Drømmer I om et nyt badeværelse?

Et badeværelse er et rum, som mange boligejere forbinder med hyggestunder og velvære. Et ekstra badeværelse kan betyde alverden for husfreden – både hos den lille og større familie.

Hos Wils A/S finder du rådgivning, inspiration og dygtige håndværkere til at føre byggedrømmen ud i livet – i Silkeborg og resten af Midtjylland.

 

Inspiration til jeres badeværelse

Måske ønsker I et lille eller et wellness-inspireret badeværelse med luksus-inventar. Eller måske søger I råd om byggeprocessen eller forslag til indretning, gulv, fliser, glasdøre eller maling. Hos Wils A/S inspirerer og rådgiver vi vores kunder om den bedste måde at udnytte kvadratmeterne på – ifølge jeres ønsker og de aktuelle lovkrav.

 

Fliser, klinker eller gulv

De fleste boligejere vælger fliser og klinker, som er et praktisk og holdbart materialevalg. Vores murere er kendte i Silkeborg og omegn for den bedste kvalitet og øje for de mikroskopiske detaljer. Hvis I derimod er mere til et råt og æstetisk udtryk, kan et microcement gulv være det rette valg for jer. Alt dette kan vi hjælpe med.

 

Hvad koster renovering af badeværelse

Hvert badeværelsesprojekt er unikt, så forløbets varighed og prisen bestemmes i høj grad af det pågældende rum samt jeres til- og fravalg. Derfor starter vi altid et samarbejde med et møde hos jer, hvor vi afstemmer ønsker, krav og materialer. Dernæst modtager I et detaljeret tilbud inkl. tryghed fra Byg Garanti-ordningen.

hvad koster et nyt badeværelse

Er du nysgerrig på, hvordan et Wils A/S badeværelse kan se ud?
Og hvad det koster? 

Få en idé ved at klikke dig videre. 

Som vist inde på siden er der en stor forskel på priserne og på badeværelserne. Derfor har vi prøvet at specificere processen. Forskellen ligger som oftest i materialevalg, inventar og størrelse. 

Tag et kig på siden, og lad dig blive inspireret. 

Badekar

PROCESSEN FRA START TIL SLUT

Lad Wils A/S stå for jeres badeværelsesprojektet fra start til slut. Vi påtager os ansvaret for entreprisen og samarbejder med underleverandører, som vi kan stå inde for, der deler vores passion for godt håndværk. Et renoveringsforløb vil i store træk se således ud efter accept af tilbud:
 • Renovering går i gang ifølge aftale med jeres Wils A/S projektleder
 • Demontering/nedrivning af sanitet, gulv, vægge og lignende
 • Installationer af el og VVS
 • Støbning af gulv inkl. udgravning, nivellering og isolering
 • Istandsættelse af vægge, evt. netpuds og filtsning
 • Flisearbejde samt opbygning af vådrum, blød og hård fuge
 • Malerarbejde og evt. filt
 • Afsluttende montering med evt. loft, døre, vinduer og ny sanitet
 • Gennemgang af arbejdet.
Når vi har sikret os, at alle jeres ønsker er opfyldt, modtager I en faktura fra os. Tak for et godt samarbejde!

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

byg garanti-ordningen dækker
fejl og mangler op til 150.000 kr

Casper Wils

Projektleder
for private kunder