1. Forside
  2. /
  3. Murer Silkeborg

jeres murer i silkeborg

Leder I efter et dygtigt murerfirma i Silkeborg og omegn? Så kontakt os i dag. 

Wils A/S blev startet i 2006 af mureren Thomas Wils. I dag er vi over 90 ansatte med forskellige fagspecialer – 37 af dem er murere. Derfor kan vi løse alle typer af murer- og fliseopgaver og efterkomme kundernes behov – i hele Midtjylland.

Murer til små opgaver eller fagentrepriser

Overvejer I, om I skal renovere hele eller dele af hjemmet? Vi løser traditionelt murerarbejde, som facaderenoveringer og badeværelser inkl. fliser – og påtager os gerne ansvaret for fagentrepriser, der kræver dygtige murere og flisemurer til større byggeprojekter.

Hvad koster en Wils A/S murer

Vores murere løser opgaver baseret på faste tilbud eller pr. time. En Wils A/S murer er din garanti for et stilfuldt og holdbart resultat – og kan potentielt spare dig for ærgerlige tilbageløb i byggeprocessen og mange timers spildt arbejde. For alle vores murere er uddannede og bliver løbende tilbudt kurser om den nyeste fagviden. Derudover er vi ansat på dansk overenskomst. 

Tryghed med rådgivning og Byg Garanti

I lærer jeres Wils A/S murer at kende, når han besøger jer for at afstemme ønsker og krav, måler op og rådgiver dig om det bedste materialevalg til jeres behov. Hos os vil I opleve byggeprocessen som nem med én fast kontaktperson til rådighed. Derudover får I tryghed med i handlen i form af Byg Garanti-ordningen, når I vælger en Wils A/S murer.  

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Vi sender en faktura
når i er 100% tilfredse

Klaus Nybo

Finansdirektør