1. Forside
  2. /
  3. Facaderenovering

Specialister i facaderenovering

Har I brug for en dygtig murer med Byg Garanti til facaderenovering? Hos Wils A/S har vi dygtige håndværkere til at klare enhver renoveringsopgave. Vi har gennem årene forskønnet og forstærket utallige boligfacader. Især i Silkeborg og Aarhus – men også i resten af Østjylland og Midtjylland.

Facaderenovering med netpuds

Netpuds er én af vores foretrukne metoder til at opnå en flot og robust facaderenovering. Vi plejer at udføre netpuds med en stærk 3-lags opbygning. Først med et lag grundpuds, et armeringsnet og endnu et lag grundpuds. Afslutningsvist kan facaden slutfiltses eller males i den farve, I drømmer om. 

Selvom de adskillige arbejdsgange gør denne metode dyrere, kan netpuds sagtens svare sig. For facaden bliver forstærket og holder sig derved flot i mange år – uden at revne eller skalle af.

Facaderenovering med vandskuring 

Vandskuring giver et flot facaderenoveringsresultat, da formerne i stenene kommer til udtryk i et harmonisk, samlet udtryk. Vandskuring er et enklere og billigere alternativ til netpuds, som har til formål udelukkende at forskønne facaden.  

Hvis vandskuring er en optimal løsning til jeres facader, starter vi med at rengøre væggene. Dernæst laver vi en prøve til jer, så I ved selvsyn kan se det færdige resultat. Der findes nemlig et utal af variationsmuligheder. Derved sikrer vi os, at vandskuringen bliver, som I drømte om.

Reparation af murværk

Det er vigtigt at holde øje med boligens murværk. Over tid sætter huset sig, og eventuelle skavanker bør udbedres hurtigst muligt, inden murværket tager yderligere skade. Vores erfarne murere kan nemt vurdere murværkets tilstand. Måske er der behov for udkradsning og omfugning af fuger, syning af revner, udskiftning af ødelagte mursten eller opretning af sætningsskader. Inden vi går i gang med selve facaderenoveringen, er det essentielt at få repareret murværket.
Udover reparation af murværk, netpuds og vandskuring udfører Wils A/S kalkning af kirker.  

Pris på facaderenovering

Må vi også hjælpe jer med at renovere jeres facade? Vi starter med et møde, hvor vi vurderer husets facade og finder frem til den bedste løsning i henhold til jeres ønsker og økonomi. Hos os er I garanteret den rette rådgivning og et konkurrencedygtigt tilbud.    

Vi bestræber os desuden på at give jer den nemmeste byggeproces med ro i maven. Derfor får I tilknyttet én direkte kontaktperson, som er nem at få fat på. Når I vælger at bruge Wils A/S, får I desuden 10 års garanti

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Vores aftaler starter
med et uforpligtende møde

Casper Christensen

BYGGELEDER
for private kunder