1. Forside
  2. /
  3. Terrasse

terrasse til solskinsstunder

En gennemtænkt terrasse er samlingspunktet om sommeren – morgen, middag og aften – for afslapning og hyggeligt samvær. Wils A/S har tømrere – med Byg Garanti – med massiv erfaring i at rådgive om og udføre smukke terrasser for boligejere i Silkeborg og resten af Midtjylland.

 

Rådgivning om terrasse til jeres behov

Vi vejleder jer fra start til slut mht. byggeprocessen – og rådgiver gerne om, hvilke materialer og byggestil der egner sig til jeres behov.

Alle kender den klassiske træterrasse, men Wils A/S sætter en ære i at inspirere vores kunder – så I får et kvalitetsresultat med blikfang. Terrassen kan laves med unikke detaljer, svævende, med trappe, læhegn, overdækket eller i et rundt format. Træ findes i forskellige kvaliteter og finish, men vi kender også til vedligeholdelsesfrie materialer, som måske matcher jeres ønsker bedre.  Er der behov for en ny terrassedør, der matcher den resterende konstruktion, så klarer vi dette i samme ombæring. Overlad ansvaret trygt til os – og frigør jeres tid og energi.

   

Pris på ny terrasse

Få et detaljeret tilbud på jeres terrasse inkl. materialer, håndværkere med Byg Garanti og montering. Vi hjælper jer med at udforme ideen og tager ansvaret for at føre den ud i livet. Alle vores aftaler starter med et uforpligtende møde – så kontakt os i dag. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

ingen byggeprojekter
er for store eller for små

Jakob Sloth Markus

Byggeleder