1. Forside
  2. /
  3. Renovering

drømmer i om en renovering?

Wils A/S har den rette erfaring og de rette medarbejdere til totalrenoveringen eller den mindre ombygning. Uanset om du bor i et parcelhus, sommerhus eller lejlighed, så kan vi hjælpe dig. 

Renovering af hus

Vores dygtige murere, tømrere og snedkere har siden 2006 hjulpet utallige boligejere i Silkeborg og Midtjylland med at renovere eller ombygge – indvendigt og udvendigt.

Renovering af udvalgte eller flere rum

Wils A/S’ murere og tømrere har erfaring med at renovere alle tænkelige indvendige rum og dele af boligen, såsom badeværelser, kældre, trapper og køkkener.  Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker til materialer – og deler gerne ud af vores erfaring, så I får indfriet jeres boligdrømme.

Renovering af tag, facade og vinduer

Facaden spiller en vigtig rolle for husets samlede udtryk – og gør boligen mere attraktiv at bo i eller sælge på sigt. Der findes mange muligheder for at friske husets facade op. Såsom netpuds, omfugning samt vandskuring, som giver et nyt og tidssvarende udtryk, der holder i mange år frem. Udskiftning af tag og vinduer er andre populære former for renoveringer, som Wils A/S har stor erfaring med. 

Rådgivning og inspiration

Bliv inspireret af de mange renoveringer som vores håndværkere – med Byg Garanti – har ført ud i livet. 

Vores projektledere eller byggerådgivere står desuden klar til at hjælpe jer godt i gang – uanset om I ønsker et fornyet udtryk til jeres bolig eller at reducere energiforbruget i huset. Husk at I ofte kan få dækket noget af jeres investering med det forhøjede håndværkerfradrag i 2021 og tilskud fra Bygningspuljen. Ring til os for en uforpligtende snak. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

vi hjælper med alle
typer af renoveringer

PETER BACH

AFDELINGSLEDER