1. Forside
  2. /
  3. Renovering af lejlighed

Renovering af lejlighed

Har I brug for en dygtig tømrer eller murer med Byg Garanti til renovering af jeres lejlighed? 

Hos Wils A/S har vi de rette håndværkere til at klare enhver byggeopgave. Vi har renoveret utallige lejligheder for vores kunder – især i Silkeborg og Aarhus – men også i resten af Øst- og Midtjylland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, uanset om jeres forespørgsel drejer sig om en totalrenovering af lejligheden, nye vinduer eller gulv eller ombygning af hele rum, såsom køkken og badeværelse.  

Renovering af badeværelse i lejlighed

Drømmer I om et større eller mere moderne badeværelse i jeres lejlighed? I er ikke alene, for det er én af de mest populære renoveringsopgaver, som Wils A/S udfører. 

Der eksisterer mange regler og lovkrav, især når det gælder badeværelser i etageboliger. Som lejlighedsejer er du ansvarlig for, at din lejlighed lever op til kravene i Bygningsreglementet. Gør din lejlighed ikke det, er du forpligtet til at udbedre dette. Det kan medføre yderligere omkostninger – og i værste fald bøder. Derfor er det vigtigt, at I vælger en håndværker, som har erfaring og kendskab til renovering af badeværelser i lejligheder.

Totalrenovering af lejlighed 

Lever den nuværende planløsning ikke op til jeres ønsker? Det er der råd for. Wils A/S kan hjælpe jer med rådgivning og en komplet renovering af lejligheden, så den dækker alle jeres behov. Vi renoverer iht. de gældende lovkrav og har øje for den bedste kvalitet til rimelige priser.

Kan en renovering af lejlighed svare sig, bliver vi ofte spurgt? Det korte svar er: Ja, hvis det gør jer glade. Det fyldestgørende svar er lidt mere kompliceret og kommer an på jeres ønsker vs. f.eks. lejlighedens beliggenhed og stand. En moderne og nyrenoveret lejlighed øger med garanti dens værdi betragteligt. Dog er det ikke sikkert, at investeringen kan tjene sig ind på en kort årrække. 

Her kan vi rådgive jer – også ift. energioptimerende tiltag – og anbefale løsninger, som vi ser en stor efterspørgsel efter på boligmarkedet, så jeres investering bliver så attraktiv som mulig.   

 

Rådgivning ved renovering af lejlighed

Du møder din Wils A/S tømrer eller murer første gang, når han besøger jer for at afstemme ønsker og krav, måler op og rådgiver jer om materialer. 

Med Wils A/S som hovedentreprenør på jeres renoveringsprojekt får I en bekvem byggeproces inkl. rådgivning fra start til slut og uden at spilde unødvendig tid. Derudover får I først en regning, når resultatet lever op til de aftalte ønsker. Hos Wils A/S får I den nemmeste byggeproces, én direkte kontaktperson, som er nem at få fat på, samt 10 års garanti.

Lad vores dygtige specialister hjælpe dig med dit næste renoveringsprojekt – kontakt os i dag!

Inspiration

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Vores aftaler starter
med et uforpligtende møde

Peter Bach

Byggeleder
for private kunder