1. Forside
  2. /
  3. Vinduer og døre

Tid til nye vinduer eller døre?

Hos Wils A/S har vi gennem årene hjulpet mange boligejere i Silkeborg og omegn med at udskifte vinduer og døre – i huse, sommerhuse eller lejligheder.

Måske har I brug for at reparere et enkelt vindue eller udskifte samtlige vinduer og døre i jeres bolig. Her kan vores dygtige tømrere hjælpe. Uanset opgavens størrelse, så lægger vi vægt på kvalitet i vores arbejde – så du er sikker på at blive glad for resultatet i de mange kommende år.

 

Rådgivning om vinduer og døre

Kontakt os for et uforpligtende møde og tilbud. Vi har erfaring med alle typer, såsom træ eller alu, lavenergi, topstyrede, børnesikrede, med sprosser, gulv til loft, buede, panorama, lydisolerende eller til skråvægge – og gerne tyverisikrede.

Wils A/S vurderer, hvorvidt jeres nuværende vinduer og døre med fordel kan renoveres, eller det bedre kan betale sig at udskifte dem til f.eks. nye med 3 lag og intet vedligehold. Vi pejler jer ind på valg, der er tro mod husets facade og byggestil – og står for opmåling og bestilling.

 

Hvad koster nye vinduer og døre

Prisen afhænger af jeres ønsker, så her får I altid et fast tilbud på materialer og timeløn til montage og fugning – inkl. Byg Garanti. Hovedreglen er, at jo flere I udskifter på én gang, jo bedre pris kan vi tilbyde jer. Husk at I kan få dækket noget af investeringen med et klimatilskud samt håndværkerfradrag. 

Det hjælper vi jer også med. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

vi løser byggeopgaver
for private og erhverv

Thomas Wils

Adm. direktør