1. Forside
  2. /
  3. Nybyg

nybyg af huse til Private

Flere og flere overvejer nybyg frem for renovering. Derved får de en skræddersyet bolig med den nyeste komfort til netop deres behov.  

Wils A/S har den rette erfaring og de rette håndværkere til at føre nybyggerdrømmen ud i livet – i Silkeborg og resten af Midtjylland. Drejer det sig om arkitekttegnede liebhaver-villaer – så kan vi hjælpe.

 

Byg et nyt hus – som ikke ligner naboens 

Wils A/S bygger drømmehjem for private kunder i Silkeborg og omegn – men vi gør os ikke i typehuse. Derfor er du garanteret en bolig som ikke ligner naboens, og hvor alle detaljer bærer præg af jeres beslutninger. Vi sætter en ære i at opføre kvalitetsboliger – med fokus på æstetik, eksklusivt materialevalg og holdbarhed – som I som familie vil elske at leve i. 

Overlad trygt byggeprocessen til os som jeres hovedentreprenør. Vi udformer arkitekttegninger og står for hele processen, indtil I får overdraget nøglerne til jeres nye hjem. Husk at I får Byg Garanti-ordningen med i handlen.

 

Start med Wils A/S byggerådgivning

At bygge nyt er en stor beslutning. Start med et uforpligtende møde med en Wils A/S byggerådgiver og få vendt jeres tanker og situation. Byggerådgivning giver jer et nemt overblik og gør jer i stand til at træffe velovervejede og langtidsholdbare beslutninger om jeres byggeplaner. I vil her også kunne få information om energioptimering og tilgængelige tilskud samt håndværkerfradraget. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

wils A/S totalentreprise - det
rette valg til dine byggedrømme

Peter Bach

afdelingsleder