Tag - Tryg renovering eller udskiftning

Er en teglsten faldet af jeres tag, eller måske døjer I med, at der kommer vand ind i huset?  Så kontakt Wils A/S, som har specialuddannede tømrere i tagkonstruktioner – med Byg Garanti. Vi udfører tagarbejde i hele Silkeborg samt Øst- og Midtjylland.

   

Nyt tag

Et nyt tag er en stor beslutning for de fleste familier. I er derfor velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. I dialog med jer kan vi rådgive om, hvilke materialer og udseende, I bør gå efter.  Vi har mange års erfaring med montering af et bredt udvalg af tagtyper – såsom tegl, pap, stål eller naturskifer – og er vant til at stå for hele byggeprojektet fra start til slut i form af total- og hovedentrepriser. Overlad ansvaret til os – og frigør din tid og energi til andre gøremål.

  

Renovering af tag

Er jeres tag utæt, kan vi også hjælpe. Et utæt tag kan give fugtskader og ødelægge jeres indbo. Få vished om tagets tilstand med et eftersyn af Wils A/S. Vi vurderer, hvor vandet trænger ind, og hvad det kræver at reparere. Er undertaget beskadiget, eller er tagpappet utæt, er det også noget, vi kan klare med en renovering.

 

Hvad koster et nyt tag

Vi sender jer et detaljeret og uforpligtende tilbud efter vores møde. Prisen afhænger nemlig af tagets form, størrelse, materialevalg, leje af stillads og flere andre aspekter.

Energioptimering med isolering

Måske trænger jeres hus til at få isoleret loftet eller hulrum? Så kan det svare sig, når vi er i gang med taget.

Wils A/S har en isoleringsafdeling, som isolerer med papirisolering og andre gængse isoleringsmaterialer. Derved sparer I tid på at lave aftaler med andre håndværkere – og kan stole på, at håndværket er i orden.  

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

ingen byggeprojekter
er for store eller for små

Jakob Sloth Markus

Byggeleder
For private kunder