1. Forside
  2. /
  3. Altan

altan - plads til mere liv

En altan giver mere plads – og i særdeleshed mere velvære. En investering i en altan er med garanti økonomisk fornuftigt. Den øger boligens værdi og gør den mere attraktiv at bo i, både for de nuværende og fremtidige boligejere eller lejere. 

Kontakt Wils A/S, hvis du som bygherre eller boligforening påtænker at få lavet én eller flere altaner i Silkeborg eller resten af Midtjylland. Det har vi stor erfaring med – både ved nybyg og eksisterende byggeri.

Rådgivning om altaner

Mange aspekter skal afstemmes inden montering af altanen skydes i gang. Fx skal der tages stilling til type af altan, placering, materialer, tilladelser eller bestemmelser om afstand til naboen. Vi kigger gerne forbi og bedømmer byggeriets stil og kommer med anbefalinger til altanernes udseende – så de akkompagnerer hinanden på elegant vis. Jævnlige eftersyn og vedligehold vender vi også, når vi mødes for at drøfte jeres altanprojekt. Derved får I det mest gennemtænkte og holdbare resultat, som I kan glæde jer over de kommende mange år.

I kan læse meget mere om vores rådgivning her

Hvad koster en ny altan

Ring til os i dag, så vi kan bese opgaven og afstemme jeres ønsker. Dernæst sender vi et uforpligtende og detaljeret tilbud til jer.  

Fagentrepriser

Søger du en erfaren og fleksibel fagentreprenør – tømrer og/eller murer – så kan Wils A/S hjælpe dig.

Vi er kendt for kvalitet
og øje for de mindste detaljer

Thomas Wils

Ejer