1. Forside
  2. /
  3. Altan

altan - plads til mere liv

En altan giver mere plads – men i særdeleshed mere velvære. En investering i en altan er med garanti økonomisk fornuftig. Den øger boligens værdi og gør den mere attraktiv at bo i – for de nuværende og fremtidige boligejere eller lejere. 

Kontakt Wils A/S, hvis du som bygherre eller boligforening påtænker at få lavet én eller flere altaner i Silkeborg eller resten af Midtjylland. Det har vi stor erfaring med – både ved nybyg og eksisterende byggeri.

 

Rådgivning om altaner

Mange aspekter skal afstemmes, inden montering af altanen skydes i gang. Såsom type af altan, placering, materialer, tilladelser eller bestemmelser om afstand til naboen. Vi bedømmer byggeriets stil og anbefaler altanernes udseende – så de akkompagnerer hinanden på elegant vis. Jævnlige eftersyn og vedligehold drøfter vi også, når vi mødes for at drøfte jeres altanprojekt. Derved får I det mest gennemtænkte og holdbare resultat – som I kan glæde jer over de kommende mange år.

I kan læse meget mere omkring rådgivning her

 

Hvad koster en ny altan

Ring til os i dag, så vi kan bese opgaven og afstemme jeres ønsker. Dernæst sender vi et uforpligtende og detaljeret tilbud til jer.  

Fagentrepriser

Søger du en erfaren og fleksibel fagentreprenør – tømrer og/eller murer – så kan Wils A/S hjælpe dig.

Vi er kendt for kvalitet
og øje for de mindste detaljer

Thomas Wils

Adm. direktør