1. Forside
  2. /
  3. Klinker og fliser

klinker og fliser - en verden af muligheder

Wils A/S blev startet i 2006 af mureren Thomas Wils A/S. Derfor er klinker og fliser noget vi i særdeles har erfaring med. Kontakt os derfor, hvis I overvejer et nyt badeværelse, køkken, gulv eller trappe. Vi rådgiver og inspirerer jer på et uforpligtende møde – i Silkeborg og resten af Midtjylland.

   

Inspiration til valg af klinker og fliser

Mange boligejere foretrækker fliser, som er et praktisk, æstetisk og holdbart materialevalg. Vi rådgiver jer om valg af gulvfliser, vægfliser, klinker til udendørsbrug eller mosaiksten. 

Vores murere deler gerne deres viden om de tilgængelige typer – i naturmaterialer, metal eller glas – samt deres robusthed, størrelsesformater, former og farver. Fugerne giver en ekstra dimension for det samlede udtryk, så brug os også her til at sætte et unikt præg i jeres hjem. 

 

Klinker og fliser til badeværelset  

Vores murere – med Byg Garanti – laver dagligt badeværelser for privat- og erhvervskunder i Silkeborg og omegn. Vi er kendt i lokalområdet for den bedste kvalitet og øje for de mindste detaljer. 

På badeværelset er det vigtigt at vælge fliser, der passer til jeres øvrige materialer, sanitære installationer samt daglige brug. Vi kender alle fordele og ulemper – ved nybyg og renovering – og er med jer hele vejen i byggeprocessen.

 

Tilbud på klinke- og flisearbejde

Hvert byggeprojekt med klinker og fliser er unikt, så varigheden og prisen bestemmes i høj grad af det pågældende rum samt jeres til- og fravalg. Derfor starter vi altid et samarbejde med et møde hos jer, hvor vi afstemmer ønsker, krav og materialer. Dernæst modtager I et detaljeret tilbud. 

Kontakt os i dag for at høre mere. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Wils A/S byggerådgivning
giver jer overblik og tryghed

Casper Christensen

Byggeleder
for private kunder