1. Forside
  2. /
  3. Sommerhus

Sommerhus - renovering eller nybyg

Går I med tanker om at renovere jeres sommerhus, eller måske at bygge et nyt sommerhus? Så er I kommet det rigtige sted hen. 

Wils A/S har over 45 dygtige tømrere og murere, som løser alle tænkelige bygge- og renoveringsopgaver i hele Midtjylland – især i Silkeborg, Skanderborg, Randers og Aarhus. Vi er medlem af Byg Garanti ordningen, der sikrer jer som privat kunde. 

 

Renovering af sommerhus

Hvis I har planer om at renovere hele eller dele af jeres sommerhus, så kan vores dygtige håndværkere hjælpe. 

De mest populære former for renoveringer er et nyt tag, nye vinduer eller nyt badeværelse i sommerhuset. Her kan vi være hjælpe med at udskifte et enkelt vindue eller varetage hele byggeentreprisen for jer – inklusive at lave aftaler med underleverandører, såsom elektrikere og vvs-folk, og gøre brug af vores egne erfarne murere, snedkere og isoleringsfirma. 

 

Tilbygning sommerhus

Mangler I nogle kvadratmeter til et ekstra værelse eller et køkkenalrum til jeres hyggelige stunder i sommerhuset? Så kan en tilbygning til jeres sommerhus være en god og rentabel løsning. 

Vi rådgiver jer om den rette tilbygning til netop jeres behov – på den korte og lange bane. Vi har styr på alle byggeregler og forhold, man skal tage stilling til og indhente tilladelser til, inden vi går i gang med at konstruere tilbygningen til jeres sommerhus.

Vi bestræber os på at give vores kunder den nemmeste byggeproces med ro i maven. Derfor får I tilknyttet én direkte kontaktperson, som er nem at få fat på. Når I vælger at bruge Wils A/S, får I desuden 10 års garanti.  

 

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Vores murere og tømrere løser opgaver baseret på faste tilbud eller pr. time. Er du nysgerrig på, hvad det koster at bygge et nyt sommerhus skræddersyet iht. jeres ønsker? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Ved første møde afstemmer vi jeres ønsker og krav og rådgiver jer omkring materialer m.m. 

Vi investerer løbende i at videreuddanne vores medarbejdere, så I er sikre på at få den bedste løsning, der overholder alle byggeregler og har fokus på klimavenlige løsninger. Alle vores tømrere og murere er desuden ansat på dansk overenskomst. 

Læs gerne mere om vores sociale ansvar her.

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Hos Wils A/S er I sikre på
et resultat med finesse og kvalitet

Thomas Wils

ejer