1. Forside
  2. /
  3. Tømrer Midtjylland

tømrer I Midtjylland

Har I brug for en dygtig tømrer med Byg Garanti i Midtjylland? Så kontakt os i dag.

Wils A/S har over 20 dygtige tømrer ansat, som løser alle tænkelige bygge- og renoveringsopgaver, og gør os i stand til at løfte små, såvel som store tømreropgaver.

 

Tømrer til små opgaver og totalentrepriser

Overvejer I at investere i en tilbygning, et nyt tag eller måske renovere hele huset? Vores håndværkere kan udskifte et enkelt vindue eller varetage hele byggeentreprisen for jer – inklusive at lave aftaler med underleverandører, såsom elektrikere og vvs-folk, og gøre brug af vores egne erfarne murere, snedkere og isoleringsfirma.
 
 

Hvad koster en Wils A/S tømrer I Midtjylland

Vores håndværkere løser opgaver baseret på faste tilbud eller pr. time. Vi investerer løbende i at videreuddanne vores medarbejdere, så du er sikker på at få den bedste løsning, der overholder alle byggeregler og har fokus på klimavenlige løsninger. I kan læse mere om vores sociale ansvar her. Alle vores tømrere er desuden ansat på dansk overenskomst. Hvis I vælger Wils A/S, er I sikre på et resultat med finesse og kvalitet.

 

Byggeproces og rådgivning

Du møder din Wils A/S tømrer første gang, når han besøger jer for at afstemme ønsker og krav, måler op og rådgiver jer om materialer. 

Vi bestræber os på at give jer den nemmeste byggeproces med ro i maven. Derfor får I tilknyttet én direkte kontaktperson, som er nem at få fat på. Når I vælger at bruge Wils A/S, får I desuden 10 års garanti.

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Silkeborg og resten af Midtjylland.  

Vores aftaler starter
med et uforpligtende møde

Jakob Sloth Markus

Byggeleder
for private kunder