1. Forside
  2. /
  3. SERENE HOUSE

SERENE HOUSE

En oase nær havet og byen
Wils A/S har den store fornøjelse af at være hovedentreprenøren på opførelsen af denne eksklusive liebhaverbolig.
Vi står for kontraktindgåelser og styring af fagentreprenører samt har vi ansvaret for projektets økonomiske ramme og tidsplan.
SERENE House er beliggende i et roligt villakvarter, omgivet af smuk natur og med kort afstand til både havet og byen. Villaen er indrettet med elegance og æstetik for øje og tilbyder et privat og afsides miljø. Ved ankomsten til SERENE House imponerer den ultimategl-facade, som afskærmer villaen fra vejen og skaber en følelse af eksklusivitet.
Allerede fra entreen åbner villaen sig op og byder dig velkommen i et rummeligt køkken-alrum. I køkkenet finder du en smuk kogeø i natursten, der både fungerer som et praktisk arbejdsområde og en æstetisk detalje.
Fra køkkenet kan du nyde den fantastiske udsigt til haven gennem store vinduespartier, der skaber en tæt forbindelse til naturen og lader lyset strømme ind i rummet. De store vinduespartier og den svævende tagflade skaber en åben og luftig atmosfære og giver direkte adgang til en overdækket terrasse, der strækker sig ud fra køkkenet.
Kort sagt – i denne bolig er detaljegraden skruet helt op, og vi kan næsten ikke vente med at gå i gang.


Der er intet som et godt samarbejde for at skabe smukke og funktionelle bygninger, derfor en stor tak til BAKS ARKITEKTER og Ingeniør LB Consult A/S
Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og levere en villa i verdensklasse til Bygherre.

  • Projektform: Opførelse
  • Hoved entreprenør: Wils A/S
  • Byggeperiode: 2024
  • Ingeniør: LB Consult A/S
  • Arkitekt: BAKS Arkitekter

Billeder af projektet

SAML ALT ANSVAR VED OS
Og hav ro i maven

Jens Kristensen

Projekt- og tekniskleder