1. Forside
  2. /
  3. Murer Aarhus

Jeres murer i Aarhus

Leder I efter et dygtigt murerfirma i Aarhus? Så kontakt os i dag. 

Wils A/S blev startet i 2006 af murermester Thomas Wils. I dag er vi over 70 ansatte med forskellige fagspecialer . Heriblandt også specialiserede flisemurere. Derfor kan vi løse alle typer af mureropgaver og efterkomme kundernes behov – i hele Aarhus og Midtjylland.

 

Murer til små opgaver eller fagentrepriser

Overvejer I, om I skal renovere hele eller dele af hjemmet? Vi løser traditionelle murerarbejde, som facaderenoveringer og badeværelser inkl. fliser og klinker – og påtager os gerne ansvaret for fagentrepriser og hovedentrepriser der kræver dygtige murere til større byggeprojekter.

 

Hvad koster en Wils A/S murer i Aarhus

Vores murere løser opgaver baseret på faste tilbud eller pr. time. En Wils A/S murer er din garanti for et stilfuldt og holdbart resultat – og kan potentielt spare dig for ærgerlige tilbageløb i byggeprocessen og mange timers spildt arbejde. For alle vores murere er uddannede og bliver løbende tilbudt kurser om den nyeste fagviden. Derudover er vi ansat på dansk overenskomst. 

 

Tryghed med rådgivning og Byg Garanti

I lærer jeres Wils A/S murer at kende, når han besøger jer for at afstemme ønsker og krav, måler op og rådgiver dig om det bedste materialevalg til jeres behov. Hos os vil I opleve byggeprocessen som nem med én fast kontaktperson til rådighed. Derudover får I tryghed med i handlen i form af Byg Garanti-ordningen, når I vælger en Wils A/S murer.  

Som privat kunde ved Wils A/S får du derudover 10 års garanti. 

Byggeri til private

Wils A/S har 25 fagfolk ansat til at gøre vores private kunders byggedrømme til virkelighed – i Aarhus og resten af Midtjylland.  

Vi sender først en faktura
når i er 100% tilfredse

Casper Christensen

Byggeleder