1. Forside
  2. /
  3. Nybyggeri

Nybyggeri til erhverv

Flere og flere overvejer nybyg frem for renovering. Derved får de en skræddersyet ejendom med den nyeste komfort til netop deres behov.  

Wils A/S har den rette erfaring og de rette håndværkere til at føre nybyggerdrømmen ud i livet – i Silkeborg og resten af Midtjylland. Uanset om det drejer sig om erhvervskontorer eller  dagligvarebutikker – så kan vi hjælpe. 

 

Nybyggeri for erhvervskunder

Skal I have opført et nyt erhvervskontor, dagligvarebutik eller har brug for ekstra hænder til den nye udstykning med rækkehuse? Så kan Wils A/S hjælpe i form af tømrerentrepriser, murerentrepriser samt hoved- eller totalentrepriser. 

Hvis I overlader det fulde ansvar til os, står Wils A/S for projektering, planlægning, koordinering, kontrakter samt valg af underleverandører, som deler vores passion for håndværk, detaljer og kvalitet. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker som bygherre – og deler gerne ud af vores samlede erfaring siden 2006 – så I får det optimale byggeresultat. I vores tætte samarbejde vil I opleve en struktureret byggeproces og os som en loyal og proaktiv samarbejdspartner.

Kontakt os i dag for at høre mere. 

ERHVERV

Sneglehusene

Fagentrepriser

Søger du en erfaren og fleksibel fagentreprenør – tømrer og/eller murer – så kan Wils A/S hjælpe dig.

wils A/S totalentreprise - det
rette valg til dine byggedrømme

Thomas Wils

Adm. direktør