Er I vokset ud af jeres hus – så overvej en tilbygning

Hos Wils A/S har vi hjulpet mange kunder i Silkeborg og omegn med at gøre deres tilbygningsdrøm til virkelighed. Oplever I, at jeres bolig er blevet for lille til jeres behov? Så overvej at udvide huset med en mindre eller større tilbygning – frem for at flytte.

Udestuer, ekstra værelser og større badeværelser. Gennem årene har vi hjulpet private husejere med at bygge til eller ombygge boligens eksisterende kvadratmeter. For med en gennemtænkt tilbygning kan boligen fortsætte med at passe til jeres behov.

Hvordan ser jeres hus ud, og hvad drømmer I om? Vi sætter en ære i at konstruere en tilbygning, som diskret matcher den øvrige konstruktion. Ønsker I derimod et moderne look og anderledes materialevalg, så står vi klar til at rådgive jer om den optimale løsning.

En tilbygning er en stor beslutning – og her står vi klar til at rådgive og vejlede jer. Sammen med jer afdækker vi jeres ønsker og behov, og vi viser muligheder og nye perspektiver samt giver jer et realistisk bud på, hvad jeres tilbygning vil koste.

Har I planer om en tilbygning – drøft dem med mig!

Casper Wils

Tilbygningsrådgiver

Kontakt Casper Wils

Mobil: +45 2145 6838

E-mail: cw@wils.as 

Jeg står klar til at hjælpe jer!

Hvad koster en tilbygning?

tilbygning

Prisen på en tilbygning afhænger af mange ting, såsom typen af tilbygning, materialevalg og jeres budgetramme.

Hos Wils A/S har vi de rette håndværkere og erfaring, så vi kan lave en flot og funktionel tilbygning til jeres sommerhus, murermestervilla eller parcelhus.

Vi er vant til at lave tilbygninger i træ, i glas og alle andre tilgængelige byggematerialer. Har I behov for inspiration, så rådgiver vi gerne og sender jer et tilbud på jeres tilbygning – der holder. For hos os bliver ønsker til aftaler – og aftaler bliver overholdt.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os - enten på mail eller over telefon. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du ønsker vores hjælp til en tilbygning.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os