1. Forside
  2. /
  3. Hertha Levefællesskab

HERTHA LEVEFÆLLESSKAB

Det bedste kommer til den, der venter – en sandhed, der fuldt ud gælder for vores nyeste hovedentrepriseprojekt, som vi kort før jul 2023 indgik kontrakt på sammen med Hertha Levefællesskab i Herskind.
Projektet blev vundet tilbage i 2022, men overgik desværre bygherres budget i en sådan grad, at der måtte tænkes i andre baner.
Grundet den gode dialog og sparring undervejs i processen, var ønsket fra bygherre klart – De ønskede at Wils A/S skulle hjælpe projektet i mål og finde løsninger som gjorde, at arkitektur, æstetik og bygbarhed matchede den økonomi som var til rådighed.
Efter et længere, men bestemt konstruktivt og dialog baseret forløb med bygherre og dennes rådgivere fra primo 2023 til ultimo 2023, er det derfor med en vis portion stolthed, at vi nu er kommet i mål og skal i gang med det vi brænder for – Nemlig at levere kvalitetsbyggeri!
Om Det Nye Herthahus:
Projektet omfatter nedbrydning af 800 m2 fælleshus, hvorefter et nyt 1.000 m2 fælleshus skal opføres.
Det nye fælleshus kommer i fremtiden til at indeholde 11 lejligheder, en stor sal til samling af beboerne, kontor- og mødelokaler, køkken- og spisefaciliteter samt soverum til de ansatte.

Kort før jul fik vi foretaget nedbrydningsarbejdet, samt præfabrikeret alle ydervægselementerne, så disse er klar til montage når fundamenter og terrændæk er støbt, hvilket pågik fra uge 3.
Tak til alle involverede parter for tilliden og samarbejdet. Vi ser frem til at aflevere det nye samlingspunkt for hele Hertha i efteråret 2024.
Står I med et større eller mindre hovedentrepriseprojekt, som I også ønsker realiseret, så tøv ikke med at rette henvendelse til os. Vi har en bred vifte af kompetente medarbejdere der kan hjælpe med netop dette.
Følg med her for løbende opdateringer om Herthahus. Vi bringer her nogle før og undervejs billeder.

  • Projektform: Nedbrydning og opførelse
  • Omfang: 1.000 m2 fælleshus og 11 lejligheder
  • Entrepriseform: Hoved- og Tømrerentreprise
  • Byggeperiode: 2023-2024
  • Arkitekt: Thorsen Architects
  • Ingeniør: Viggo Madsen 
  • Bygherre: Landsbyfonden

VI ER MED FRA IDÉ
TIL AFLEVERING

Søren Legind Larsen

Afdelingsleder