Wils A/S søger en tømrer eller et tømrersjak TIL VORES
TILBYG OG RENOVERINGSAFDELING

Selvstændig og pligtopfyldende tømrer eller tømrersjak med hænderne godt skruet på søges.

Vi søger én dygtig og erfaren tømrer eller et tømrersjak med mindst 5 års erfaring, som kan arbejde målrettet og engageret, både selvstændigt og i teams. 

Overordnet kommer i til at være tilknyttet vores tømrerafdeling som hovedsageligt varetager opgaver for private og mindre erhvervskunder.

Her er der tale om selv de mindste opgaver, som reparation af fuger og udskiftning af vinduer, til opførsel af private parcelhuse.

I afdelingen er vi engagerede og selvstændige tømrere. Heriblandt er også lærlinger. Vi har et godt kollegialt sammenhold, og mødes også udenfor arbejdstid til sociale arrangementer.
Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende arbejdsdag i en virksomhed der oplever stor vækst og efterspørgsel. Hos os får i mulighed for faglig og personlig udvikling, samt mulighed for at sætte præg på jeres egen arbejdsdag.

Der stilles firmabil til rådighed. 

Som medarbejder i Wils A/S, bliver i/du en del af en entreprenørvirksomhed som har en flad organisationskultur, hvor alle bliver set og hørt, samt bidrager til det fælles mål. Endvidere tilbyder vi dig løn- og ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer, samt en pensions- og sundhedsordning.
Dertil bliver du/i en del af en organisation, som har fokus på et velfungerende medarbejderforhold og et godt socialt arbejdsmiljø, samt sociale arrangementer.

Lyder jobbet som noget for dig/jer?

Stillingen er en fuldtidsstilling uden tidsbegrænsning.
Har du/i spørgsmål til stillingen kan du/i kontakte Sebastian Therkelsen på tlf. 54551520

Ansøgninger modtages på e-mail info@wils.as

Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Hverdagen hos Wils A/S

Vi har en flad organisationsstruktur med højt til loftet – og en ung og uformel tone med plads til alle hvor alle bliver set og hørt. Vi tilbyder ordnede forhold med fokus på medarbejdertrivsel og et sikkert arbejdsmiljø.

Dine kollegaer er fordelt ud på forskellige fagområder – henholdsvis murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse. Du har derfor let adgang til en fagspecialiseret kollega, som du kan sparre med om dine idéer. Desuden har vi praktikanter og lærlinge tilknyttet.

Hverdagen hos os byder aldrig på to ens dage. Dette skyldes kundernes alsidige opgaver og den rivende udvikling i byggebranchen, hvad angår f.eks. skiftende lovkrav og innovative materialer.

Hos Wils A/S er vi stolt over at blive kåret 5 gange som Børsens Gazelle. Derudover er vi kåret som landets mest IT-modne håndværksvirksomhed 2 gange og med Bisnodes AAA igennem 8 år. Hæderen anerkender den vækstrejse, som vi er på, og viser, at vi er et firma, du kan regne med.

Du kan læse mere om Wils A/S som arbejdsplads her.

wils A/S er gode til at opfylde
mine ønsker som medarbejder

Ole Thomsen

Murer