Wils A/S søger en projektleder til vores afdeling indenfor tilbyg og renovering

Vil du være med til at give vores kunder en outstanding oplevelse med deres byggeri?

Vi søger lige nu en projektleder som skal have fokus på vores private kunder og vores mindre erhvervskunder, både indenfor murer og tømrerfaget.

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed, indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer beliggende i Silkeborg.
Virksomheden opererer både på B2B og B2C markedet og går ind under kategorien mellemstor virksomhed. Vores medarbejdere er fordelt ud på forskellige fagområder henholdsvis murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse. Desuden har virksomheden tilknyttet praktikanter og lærlinge.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Salg
 • Beregning
 • Kundekontakt 
 • Projektoverdragelse
 • 1 og 5 års gennemgang
 • KS-arbejde

Vi forventer: 

 • Uddannet murer eller tømrer med ledelseserfaring eller bygningskonstruktør eller ingeniør 
 • Positivt viljestærkt sind
 • Service minded
 • Struktureret
 • Administrativ stærk 

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en dynamisk virksomhed i vækst. Vi har en stor berøringsflade og tror på at du selv ved hvad du er bedst til, derfor får du stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver.
Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der er højt til loftet og en ung og uformel tone med plads til alle.

Du vil beskæftige dig med driften af byggepladser, herunder at opgaver løses i henhold til gældende love, rammer og retningslinjer indenfor området.
Derudover vil du berøre områder som projekt- og økonomistyring, hvoraf du vil være med til at sikre at projektdokumentation, kontrakter og øvrige aftalegrundlag overholdes.
Vi har en fuld kalender med nye spændende projekter.

Vi forventer du har flair for IT og er en erfaren bruger af Office pakken.
Vi tilbyder overordnede forhold og et godt og sundt arbejdsmiljø.
Løn efter kvalifikationer samt firmabil.

 

Lyder jobbet som noget for dig?

Har du spørgsmål hertil, eller synes du stillingen lyder interessant er du mere end velkommen til at kontakte Thomas Wils på tlf. 20 41 41 16 eller på mail t@wils.as

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hverdagen hos Wils A/S

Vi har en flad organisationsstruktur med højt til loftet – og en ung og uformel tone med plads til alle hvor alle bliver set og hørt. Vi tilbyder ordnede forhold med fokus på medarbejdertrivsel og et sikkert arbejdsmiljø.

Dine ca. 90 kollegaer er fordelt ud på forskellige fagområder – henholdsvis murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse. Du har derfor let adgang til en fagspecialiseret kollega, som du kan sparre med om dine idéer. Desuden har vi praktikanter og lærlinge tilknyttet.

Hverdagen hos os byder aldrig på to ens dage. Dette skyldes kundernes alsidige opgaver og den rivende udvikling i byggebranchen, hvad angår f.eks. skiftende lovkrav og innovative materialer.

Hos Wils A/S er vi stolt over at blive kåret 5 gange som Børsens Gazelle. Derudover er vi kåret som landets mest IT-modne håndværksvirksomhed 2 gange og med Bisnodes AAA igennem 8 år. Hæderen anerkender den vækstrejse, som vi er på, og viser, at vi er et firma, du kan regne med.

Du kan læse mere om Wils A/S som arbejdsplads her.

wils A/S er gode til at opfylde
mine ønsker som medarbejder

Ole Thomsen

Murer