Projektleder

Erfaren, koordineret og selvstændig projektleder til Hoved- og Totalentrepriser

Som projektleder ved Wils A/S, bliver du en del af en entreprenørvirksomhed, der oplever konstant vækst og udvikling. Dine primære arbejdsopgaver vil være gennemførelse af hoved- og totalentrepriser fra opstart til aflevering, samt 1. og 5. års gennemgang.

Vi søger en profil der har kompetencer og kvalifikationer indenfor sags- og byggestyring. Du vil få ansvaret for driften af vores byggepladser, herunder at opgaver løses i henhold til gældende love, rammer og retningslinjer indenfor området.

Ansvarsområder

Det bliver dit overordnede ansvar at styre projektfaserne på vore projekter. Du skal sikre, at gennemførelsen af projekterne sker så optimalt som muligt i forhold til kundernes forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Det indebærer blandt andet et rettidigt og grundigt projektgrundlag for udførelsen, tidsplanlægning, logistisk planlægning, detaljeret montageplanlægning og styring af processen, ansvar for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, ledelse af egne medarbejdere, understøttelse af det interne samarbejde i organisationen, udarbejdelse af budgetter og prognoser samt produktionsopfølgning. Du skal indgå i samarbejde med større og mindre kunder, hvor vi lægger stor vægt på at levere effektive løsninger og på at skabe gode relationer før, under og efter projektet. Derfor vil en god aflevering, i form af en grundig dokumentation og dialog med bygherren, også være centralt.  Du vil beskæftige dig med projekt- og økonomistyring, hvoraf du vil være med til at sikre at kontrakter, projektdokumentation og øvrige aftalegrundlag overholdes. Endvidere kommer du til at berører områder indenfor planlægning, koordinering, udarbejdelse af budgetter og fastholdelse af disse.

Fokuspunkter og processer

Du får en afgørende rolle i forhold til at skabe relationer og et godt samarbejde på tværs af afdelinger i Wils-koncernen. Lige så vigtigt er dialogen med underentreprenører og rådgivere med henblik på at sikre en konstruktiv proces. Du vil også skulle varetage forhandling og udarbejdelse af indkøbsaftaler med underentreprenører og leverandører. Generelt får du succes ved en synlig og motiverende ledelse på pladsen, kombineret med at du også kan gå ind i den praktiske problemløsning.

Dit kommende team

Projektlederrollen er et udfordrende job, som giver mulighed for at arbejde i en af Danmarks anerkendte entreprenørvirksomheder. Du bliver en del af et team, som har høj faglighed og undergår en stærk udvikling.

Du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling qua den spændende portefølje af projekter, vi har.

Team Wils A/S

Herudover forestiller vi os, at du:

  • Er teknisk velfunderet og har en forståelse for egenproduktion
  • Trives i den selvstændige og ledende rolle med det overordnede ansvar for projekter, hvilket også betyder, at du skal være handlingsorienteret og beslutningsdygtig
  • Trives med en bred kontaktflade og har fokus på relationer, samarbejde og gennemtænkt kommunikation i din opgaveløsning
  • Har en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen, fordi du forstår vigtigheden af en velgennemtænkt planlægning.
  • Er kvalitetsbevidst.
  • Vi lægger stor vægt på et gode kundeforhold så derfor skal du have let ved at opbygge relationer med disse samt samarbejdspartner og leverandører.
  • At du har flair for IT og er en erfaren bruger af Office pakken samt har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk. Det er et plus men ikke et krav, hvis du har erfaring inden for EG Visual kalkulation samt håndværksbranchen.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os at du er bygningskonstruktør, ingeniør eller en erfaren byggeleder, gerne med håndværksmæssig baggrund og med relevant erfaring fra tilsvarende opgaver enten som entreprenør eller fra rådgiverbranchen.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte projektchef Jens Kristensen på 5455 1005 for yderligere oplysninger.

Wils A/S

Wils A/S er en entreprenørvirksomhed beliggende i Silkeborg. Virksomheden består af en murer-, tømrer- og isolatørafdeling med tilhørende 100 medarbejdere. Vi oplever stor vækst og efterspørgsel og har derfor brug for ekstra hænder. Vi har respektive referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Århus samt Sydbyen i Silkeborg, og er i gang med at opbygge en portefølje af spændende projekter inden for Hoved- og Totalentrepriser.<br /> Vi har modtaget vores Gazellepris nr. 3 og er 2 gange ratet til AAA SØLV af Bisnode samt kåret til landets mest IT-modne håndværksvirksomhed inden for kvalitetssikring og aflevering.

0
Afsluttede projekter
0
Huse bygget
0
Priser vundet
0
Tilfredse kunder

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os