Private kunder

Kontakt os

Privatkunde

Ved Wils A/S tilbyder vi alt indenfor vores fag, herunder renoveringer, tilbygninger, udskiftning af døre og vinduer samt resturationsarbejde. Ved os er ingen opgaver for store eller for små, og opgavens størrelse ændrer ikke på serviceniveauet.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores projekter, og du er derfor garanteret et byggeri som holder i rigtig mange år frem. Vi har de rette medarbejdere til at udføre alle byggeriets faser, herunder svende, lærlinge, projekt- og entrepriseledere samt mestre indenfor vores fag. I samarbejde med dig som kunde, finder vi den bedste løsning og efterkommer kundens behov.

Vi har to afdelinger til at servicere og varetage opgaver for private kunder. Dette har vi igennem vores mange års erfaring, konstateret er den bedste løsning, for at undgå tab af de mindre projekter imellem de store. Faktisk har vores afdelinger som varetager projekter for private kunder ca. 20 medarbejder tilknyttet.

Her spænder arbejdsopgaverne bredt fra udskiftning af én enkelt sten til nybyg af parcelhuse. Alle forespørgsler bliver behandlet seriøst. Vi har en høj service og taler med folk i øjenhøjde.

Vi tilbyder opgaver i hele Danmark – så har du den rigtige opgave, er afstanden ikke relevant. Ved tilbudsafgivelse kommer vi gerne ud og aflevere en pris og læser tilbuddet igennem sammen med dig. På den måde sikrer vi at begge parter er indforståede med aftalens indhold, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Team Wils

Nybyggeri

Nybyg

Badeværelse

Badeværelse

Klinker og fliser

Klinke og fliser

Tagarbejde

Tagarbejde

Isolering

ISO1

Vinduer og døre

Vinduer og døre

Tilbygninger

Tilbygninger1

Restaurering

Resturaringsarbejde

Renovering

Renovering

Terrasser

Havneøen altan

Snedkeri

Sildebensgulv

Projekter til private

Hos Wils A/S er ingen kunde for store eller for små, så uanset om du skal have udført fugearbejde, udskiftet en hjørnesten eller have foretaget en gennemgribende renovering af badeværelset, skal du aldrig tøve med at kontakte os.

Har du en konkret opgave, som ikke er nævnt, hører vi gerne fra dig, så vi sammen kan finde en løsning.

Kontakt os