Private kunder

Kontakt os

Privatkunde

Ved Wils A/S tilbyder vi alt indenfor vores fag, herunder renoveringer, tilbygninger, udskiftning af døre og vinduer samt resturationsarbejde. Ved os er ingen opgaver for store eller for små, og opgavens størrelse ændrer ikke på serviceniveauet.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores projekter, og du er derfor garanteret et byggeri som holder i rigtig mange år frem. Vi har de rette medarbejdere til at udføre alle byggeriets faser, herunder svende, lærlinge, projekt- og entrepriseledere samt mestre indenfor vores fag. I samarbejde med dig som kunde, finder vi den bedste løsning og efterkommer kundens behov.

Vi har to afdelinger til at servicere og varetage opgaver for private kunder. Dette har vi igennem vores mange års erfaring, konstateret er den bedste løsning, for at undgå tab af de mindre projekter imellem de store. Faktisk har vores afdelinger som varetager projekter for private kunder ca. 20 medarbejder tilknyttet.

Her spænder arbejdsopgaverne bredt fra udskiftning af én enkelt sten til nybyg af parcelhuse. Alle forespørgsler bliver behandlet seriøst. Vi har en høj service og taler med folk i øjenhøjde.

Vi tilbyder opgaver i hele Danmark – så har du den rigtige opgave, er afstanden ikke relevant. Ved tilbudsafgivelse kommer vi gerne ud og aflevere en pris og læser tilbuddet igennem sammen med dig. På den måde sikrer vi at begge parter er indforståede med aftalens indhold, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Team Wils

Privatkunde

Opgaver vi løser for private kunder

Klinkearbejde
Klinkearbejde i højeste kvalitet med en flot finish. Vi gør altid vores ypperste for at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet, hvad enten der er tale om renovering af badeværelse eller klinkearbejde i bryggers eller andre steder. Vi kæler for detaljen og giver dig et solidt resultat med en flot finish, som holder i mange år frem. Til vores flisearbejde benytter vi altid materialer og fliser fra en autoriseret lokal forhandler. Du kan eventuelt se det store udvalg og få inspiration på Fliseforum Silkeborgs hjemmeside. Vi samarbejder med andre fagmænd for at levere et udførligt stykke arbejde uden løse ender, når vi eksempelvis skal lave og installere et helt nyt badeværelse i en tilbygning. Fuge- og flisearbejde kan vi sagtens varetage selv uden andre samarbejdspartnere. Kontakt os for renovering af badeværelse eller flisearbejde.
Udskiftning af vinduer og døre
Trænger vinduerne i boligen til at blive udskiftet? Hos Wils A/S har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, som vi udfører for private og erhvervskunder. Vi kan både varetage større projekter for nybyggeri til erhverv med montering af vinduer og døre, og helt ned til udskiftning af enkelte vinduer hos private boligejer. Skal du have nye døre eller nye lavenergiruder i en tilbygning, så klarer vi også det. Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde, og du er derfor garanteret nye vinduer og døre, som holder i rigtig mange år frem. Samtidig har vi også et stort fokus på service, og vi ser og behandler derfor alle vores kunder som de vigtigste. Vi skal selvfølgelig nok rådgive dig om, hvorvidt dine gamle vinduer kan renoveres, eller det bedre kan betale sig for dig, at udskifte gamle vinduer til energivinduer, som der sparer på varmeregningen. Få en pris på udskiftning af vinduer og døre Skal vinduerne og/eller dørene udskiftes i din bolig eller din virksomhed, kan vi med fordel kontaktes for en pris på opgaven.
Badeværelse
Renovering af badeværelse og flisearbejde udføres. Skal der lægges nye fliser, eller skal der foretages en gennemgribende renovering af badeværelset, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Wils A/S har vi stor erfaring med ny lægning af fliser i køkken, bad og bryggers. Vi udfører primært klinkearbejde for private i Midtjylland. Vi udfører naturligvis også renovering af badeværelse, køkken og meget andet, til erhvervsvirksomheder og kommunalt. Ved nybyg af badeværelse udfører vi også montering af vinduer.
Tilbygninger
Er huset blevet for småt, og skal du have lavet en tilbygning? Hos Wils A/S har vi gennem årene udført mange tilbygningsopgaver af både større og mindre karakter. Vi sætter en ære i at konstruere en tilbygning, som diskret matcher den øvrige konstruktion. Vi kan i samme forbindelse også renovere facade, vinduer, tag og meget andet hvis behovet for dette, er til stede.
Renovering
Vi udfører med stor faglig kompetence samt respekt for selve byggeriet bygningsrenoveringer og ombygning. Ovenstående udfører vi på etageejendomme, privat-villaer, institutionsbyggerier m.m. Ring for et uforpligtende tilbud!
Nybyg
Hos Wils A/S kan vi også hjælpe dig, der står foran et nyt byggeprojekt, der skal etableres fra bunden af. Skal du bygge nyt hus eller sommerhus, kan vi være behjælpelige som hovedentreprenør på projektet. Vi laver desuden også tilbygninger. Vi samarbejder med kompetente underleverandører, som vi kan stå inde for, og som deler den samme passion for detaljeorienteret arbejde i høj kvalitet.
Restaureringsarbejde
Vi har stor erfaring med restaureringsarbejde af ældre bygninger heraf kirker, museum, sognehuse og slotte. Ved disse projekter sætter vi en stor ære i at ombygningsarbejdet af de ældre bygninger og konstruktioner tilpasses til de eksisterende forhold og udføres med de rigtige materialer. Vores kompetente og erfarne medarbejdere er gode til at vurdere om der skal afrenses, repareres eller genopbygges.
Isolering
Wils A/S besidder en selvstændig afdeling som kun varetager opgaver og projekter indenfor isolering. Her løses alle opgaver indenfor isolering med papirisolering som vi mener er nutidens og fremtidens isoleringsmateriale. Dog isolerer vi både med papirisolering, glasuld og flamingo. Endvidere laver vi alle relevante beregninger, søger tilskud og beregner fradrag. Du kan læse mere om vores forskellige isoleringsformer og løsninger på: www.silkeborg-isolering.dk.

Projekter til private

Hos Wils A/S er ingen kunde for store eller for små, så uanset om du skal have udført fugearbejde, udskiftet en hjørnesten eller have foretaget en gennemgribende renovering af badeværelset, skal du aldrig tøve med at kontakte os.

Har du en konkret opgave, som ikke er nævnt, hører vi gerne fra dig, så vi sammen kan finde en løsning.

Kontakt os