ER DU VORES NÆSTE LÆRLING?

WILS A/S SØGER LIGE NU

2 TØMRERLÆRLINGE &
2 MURERLÆRLINGE

Ved Wils A/S kan vi tilbyde dig et spændende og lærende uddannelsesforløb, hvor du vil opleve varierende opgaver, som er med til at give dig et realistisk indblik i branchen, og forberede dig til livet på arbejdsmarkedet.

Vi har lige nu 11 lærlinge ansat, fordelt i vores tømrer og murer afdeling. I Wils A/S har vi beskæftiget lærlinge i mange år, og har derfor stor erfaring her indenfor.

Du bliver del af et team af dygtige medarbejdere som elsker at lære fra sig og sætter en lid i at gøre din læretid til et udfordrende og lærerigt forløb, du husker positivt tilbage på.

Vi søger lærlinge som er engageret, har gå på mod, brænder for faget og har en positiv indstilling. Vi kan tilbyde overenskomst, pensionsordning, sociale arrangementer samt sammenhold i en af Silkeborgs største håndværksvirksomheder.

Team Wils A/S

TØMRERLÆRLINGE

Vi søger 1 lærling til vores spjæld afdeling som primært varetager opgaver ved vores private kunder. Her er der tale om selv de mindste opgaver, som reparation af fuger til opførsel af private parcelhuse.

Vi søger 1 lærling til vores akkord afdeling, som varetager større fagentrepriser. Her kan nævnes referencer som Østre og Vestre Søbad, Silkeborg Kulturhus og 36 handicapboliger, samt Havneøen i Vejle.

MURERLÆRLINGE

Vi søger 1 lærling til vores spjæld afdeling som primært varetager opgaver ved vores private kunder. Her er tale om selv de mindste opgaver, som udskiftning af tagsten til opførsel af private parcelhuse.

Vi søger 1 lærling til vores akkord afdeling, som varetager vores større fagentrepriser. Her kan nævnes referencer som Søtorvet i Silkeborg, Ceres Byen i Aarhus, samt Havneøen i Vejle.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål hertil, eller ønsker du at søge en læreplads så kontakt Nanna Leth på tlf. 20 41 40 37 eller mail nl@wils.as

Mød en af vores lærlinge

Benjamin på billedet er 20 år, og under lære som tømrersvend. Han har været i lære i Wils A/S i 3 år.

Benjamin er til daglig tilknyttet vores akkord afdeling, hvor han går fast med 2 af vores dygtige svende, som har til opgave at støtte og oplære ham i sin læreperiode.

Om Wils A/S fortæller Benjamin, ”Jeg er meget glad for mine kollegaer som er med til at motivere mig i min arbejdsdag, endvidere er Wils A/S en virksomhed som har styr på tingene, hvor halve løsninger ikke er en realitet’’

Læs om karrieremuligheder og Wils A/S som arbejdsplads HER

Wils Benjamin Groendal

Om Wils A/S

Om Wils A/S

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Aarhus Samt Sydbyen i Silkeborg.

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os