Karriere hos Wils A/S

Hos Wils A/S tilbyder vi en arbejdsdag med spændende og udfordrende opgaver. Du bliver del af en organisation og et team, hvor samarbejdet og fagligheden er i top – og der er et stort fokus på det sociale sammenhold.

Ledige stillinger:

Vi har ingen ledige stillinger lige nu, men hold øje med denne side, som løbende bliver opdateret.

Uopfordrede ansøgninger:

Da vi har stor ordretilgang står vi ofte med et behov for flere medarbejdere. Kunne du tænke dig at være en del af holdet, skal du være mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@wils.as.

Vi gemmer uopfordrede ansøgninger i et halvt år og bestræber os på at vende tilbage til alle.

Lærlinge:

Hos Wils A/S sætter vi en ære i at være med til at uddanne fremtidige talenter indenfor murer- og tømrerfaget. Derfor optager vi flere gange om året lærlinge.

Vi tilbyder et spændende og lærende uddannelsesforløb, hvor du vil opleve varierede opgaver, som er med til at give dig et realistisk indblik i branchen og forberede dig til livet på arbejdsmarkedet.

Du bliver del af et team af dygtige medarbejdere, som elsker at lære fra sig.

Send din ansøgning til Nanna på nl@wils.as – som med glæde sender den videre til rette kontaktperson og afdeling.

Mød en medarbejder

Hør hvad vores medarbejdere siger, og få et indtryk af Wils A/S som arbejdsplads.

Wils Benjamin Groendal

Benjamin Grøndal

Tømrerlærling

Benjamin på 18 år, er under lærer som tømrersvend, og har nu været ved Wils A/S i et år. Benjamin er til daglig tilknyttet 2 af vores dygtige svende, som har til opgave at støtte og oplærer ham i sin lærerperiode. Om Wils A/S fortæller Benjamin ’’Jeg er meget glad for mine kollegaer som er med til at motivere mig i min arbejdsdag, endvidere er Wils A/S en virksomhed som har styr på tingene, hvor halve løsninger ikke er en realitet’’.

Wils Ole Thomsen

Ole Thomsen

Murer

Ole blev uddannet murer i 1998, hvor interessen var opstået efter et praktikforløb. I dag er Ole ansat i vores afdeling som hovedsageligt tilbyder ydelser for private boligejere. I dag har Ole været ansat i Wils A/S i 2,5 år og er stadig glad for det. ’’Wils A/S er gode til at opfylde sine medarbejdersønsker. Jeg har en arbejdsdag som varierer meget, og det er noget der motiverer mig meget og giver mig arbejdsglæde.’’ Fortæller Ole.

Wils Dimitar Kirilov

Dimitar Kirilov

Isoleringsafdeling

Mød Dimitar som har været ansat i Wils A/S, siden han flyttede fra Bulgarien, til Danmark for 12 år siden. Dimitar er ansat i vores isoleringsafdeling, hvor han bl.a. beskæftiger sig med isolerings arbejde i hulmure, lofter og etageadskillelser. Senest, isolering af lofter på Østre skole i Ikast. Dimitar har været ansat siden firmaets grundlæggelse i 2006, og har derfor fulgt den udvikling Wils A/S har gennemgået, dette beskriver han som en inspirerende og motiverende oplevelse, som han er glad og stolt over at have været en del af. Om Dimitar fortæller Lasse Mølgaard ,''Dimitar en meget positiv, glad og vigtig medarbejder for firmaet’’.