Karriere hos Wils A/S

Hos Wils A/S tilbyder vi en arbejdsdag med spændende og udfordrende opgaver. Du vil blive en del af en organisation og et team hvor samarbejdet og fagligheden er i top og der er et stort fokus på det sociale sammenhold.

Ledige stillinger:

– Akkord murer

– Spjæld murer

– Projektleder til tømrerentreprise

Uopfordrede ansøgninger:

Da vi har stor ordretilgang står vi ofte med et behov for flere medarbejdere. Kunne du tænke dig at være en del af holdet, skal du være mere end velkommen til at sende en uopfordrede ansøgning til info@wils.as.

Vi gemmer alle uopfordrede ansøgninger i et halvt år, og bestræber os stærk efter at vende tilbage til alle.

Lærlinge:

Ved Wils A/S sætter vi en ære i at være med til at uddanne fremtidige talenter indenfor faget. Derfor optager vi flere gange om året, lærlinge indenfor murer og tømrerfaget.

Vi kan tilbyde et spændende og lærende uddannelsesforløb, hvor du vil opleve varierende opgaver, som er med til at give dig et realistisk indblik i branchen og forberede dig til livet på arbejdsmarkedet.

Du bliver del af et team af dygtige medarbejder som elsker at lære fra sig og sætter en lid i at gøre din lærer tid til et udfordrede og lærerigt forløb.

Mød en medarbejder

Nedenfor kan du læse vores medarbejder præsentationer, som kan give dig et indtryk af hvordan Wils A/S er som arbejdsplads.

Wils Benjamin Groendal

Benjamin Grøndal

Tømrerlærling

Benjamin på 18 år, er under lærer som tømrersvend, og har nu været ved Wils A/S i et år. Benjamin er til daglig tilknyttet 2 af vores dygtige svende, som har til opgave at støtte og oplærer ham i sin lærerperiode. Om Wils A/S fortæller Benjamin ’’Jeg er meget glad for mine kollegaer som er med til at motivere mig i min arbejdsdag, endvidere er Wils A/S en virksomhed som har styr på tingene, hvor halve løsninger ikke er en realitet’’.

Wils Ole Thomsen

Ole Thomsen

Murer

Ole blev uddannet murer i 1998, hvor interessen var opstået efter et praktikforløb. I dag er Ole ansat i vores afdeling som hovedsageligt tilbyder ydelser for private boligejere. I dag har Ole været ansat i Wils A/S i 2,5 år og er stadig glad for det. ’’Wils A/S er gode til at opfylde sine medarbejdersønsker. Jeg har en arbejdsdag som varierer meget, og det er noget der motiverer mig meget og giver mig arbejdsglæde.’’ Fortæller Ole.

Wils Kim Lambæk

Kim Lambæk

Tømrer

Vores næste medarbejder som vi gerne vil præsentere for jer, beskriver vores projektleder som en god kollega, han har store forventninger til i fremtiden. Kim Lambæk Stub har været lærling i Wils A/S i halvandet år, og blev i september 2018 udlært tømrer. Nu er han blevet fastansat i vores tømrerafdeling som varetager store fagentrepriser. Om sin arbejdsdag fortæller Kim følgende ’’Wils A/S er en fantastisk arbejdsplads hvor jeg virkelig trives. Dette skyldes sikkert, at der hele tiden er fart på og man får lov til at leve op til sit ansvar.’’

Wils Dimitar Kirilov

Dimitar Kirilov

Isoleringsafdeling

Mød Dimitar som har været ansat i Wils A/S, siden han flyttede fra Bulgarien, til Danmark for 12 år siden. Dimitar er ansat i vores isoleringsafdeling, hvor han bl.a. beskæftiger sig med isolerings arbejde i hulmure, lofter og etageadskillelser. Senest, isolering af lofter på Østre skole i Ikast. Dimitar har været ansat siden firmaets grundlæggelse i 2006, og har derfor fulgt den udvikling Wils A/S har gennemgået, dette beskriver han som en inspirerende og motiverende oplevelse, som han er glad og stolt over at have været en del af. Om Dimitar fortæller Lasse Mølgaard, som er projektleder ved Wils A/S. ’’Dimitar kender alle rutinerne og giver altid sit ypperste. Derudover er Dimitar en meget positiv, glad og vigtig medarbejder for firmaet’’.

Wils Nicolaj Villekjær

Nicolaj Villekjær

Tømrer

Da Nicolaj gik i folkeskole fik han interessen for tømrer uddannelsen efter et praktikforløb og begyndte derfor som 15-årig på uddannelsen. Interessen hængte ved og lige siden han blev udlært i 2011 har Nicolaj arbejdet som tømrer. Nicolajs typiske arbejdsdag begynder kl.06 hvor han forlader sin bopæl i Kjellerup og sammen med sin lærling følges til byggepladsen. God struktur og koordinering skal der være i Nicolajs hverdag, arbejdsopgaverne må ikke blive for trivielle, da han bliver motiveret af blandende og brede opgaver hvor han hele tiden kan forsætte sin læring. ’’Wils A/S er en virksomhed hvor man får lov til at arbejde selvstændigt, hvor man har et ansvar man skal leve op til. Man får derfor lov til at udvikle sig på forskellige områder, specielt fordi de er gode til at lykke til ens behov og ønsker. ’’ Fortæller Nicolaj.

Wils Klaus Baunsgaard

Klaus Baunsgaard

Bygningskonstruktør

Klaus Baunsgaard er i gang med sit 6 semester og dermed sit anden sidste, i forbindelse med hans uddannelse til bygningskonstruktør. I Wils A/S har Klaus været praktikant og er efter sit praktikforløb blevet ansat som projektleder. Ved Wils A/S er Klaus’ primære arbejdsopgaver at kalkulere og fremsende tilbud, købe materialer og indhente priser fra leverandører. Endvidere at sørger for at byggepladserne er velkørende bl.a. at de rigtige materialer bliver leveret korrekt. Til disse opgaver er Klaus’ leder meget tilfreds med Klaus præstation, og fortæller at han besidder en stor faglig indsigt samtidig med han er meget detaljeorienteret og vellidt blandt de andre medarbejdere. Om sit praktikforløb ved Wils A/S fortæller Klaus at han har oplevet et utrolig godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hvor de kan. ’’Det er som at arbejde i teams, uden egentligt at gøre det.”

Wis Simon Rohde

Simon Rohde

Teamleder Murer

Simon Rohde har været ansat ved Wils A/S i 8 år, og er i dag ansat som teamleder. Hans primære arbejdsopgaver består i at lede, styre og koordinere pladser. Hans vigtigste mål er at få sine medarbejdere til at fungere og få dem til at yde maksimalt, samtidig med de, og han selv udvikler sig. Om Wils A/S fortæller Simon, ‘’Det bedste ved at være ansat i Wils A/S, er at det er et firma i udvikling og potentialet er kolossalt. Vi spænder bredt fra renovering af hr. og fru. Jensens klinker til store erhvervsprojekter, samtidig med der er plads til at tage hensyn til forskellige individer.’’

Wils Torben Clemmensen

Torben Clemmensen

Bygningskonstruktør og Tilbudschef

Torben har ved Wils A/S været ansat som tilbudschef i 2 år. Derudover fungerer Torben også som projektleder på vores store murerentrepriser samt som lederrepræsentant for arbejdsmiljøgruppen ved Wils A/S. Om sin arbejdsdag fortæller Torben, ’’Som tilbudschef er det en nødvendighed at ramme markedsprisen så godt som muligt, og dermed vinde de opgaver der bliver sat til licitation og som har krævet meget tid, arbejde og beregning. Derimod er mit vigtigste mål som projektleder at være med til at aflevere noget godt håndværk samt at have fungerende medarbejdere, der trives i deres arbejdsdag i sikre og trygge rammer.’’

Lasse Mølgaard

Projektleder - Isolering

Lasse har været ansat i Wils A/S i 6 år, som projektleder for vores isoleringsafdeling. Her har hans primære arbejdsopgaver været at isolere lofter, hulmure og etageadskillelser specielt mod vinterens kulde. Om sin arbejdsdag fortæller Lasse ’’Jeg er meget glad for at være ved Wils A/S - man får lov til at udvikle sig og flytte sine grænser’’.