Wils A/S er en entreprise- og udviklings virksomhed, inden for hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer beliggende i Silkeborg.

Virksomheden opererer både på B2B og B2C markedet og går ind under kategorien mellemstor virksomhed med ca. 80 medarbejdere. Disse medarbejdere er fordelt ud på forskellige fagområder henholdsvis murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse. Desuden har virksomheden tilknyttet praktikanter og lærlinge.

Wils A/S blev stiftet i 2006 af Thomas Wils, dengang blev der tilbudt opgaver indenfor murerfaget, hvor man i 2013 åbnede tømrer- og isoleringsafdelingen. Siden hen har organisationen oplevet en stigende vækst, og virksomheden er blevet opdelt i afdelinger. Dette er valgt for at vi kan tilbyde dig som kunde, den mest optimale løsning hvor du er i fokus.

Vi har lavet gennemgribende renoveringer for private-, og erhvervskunder og er mest kendt for vores opsigtsvækkende renoveringer og nybyg i Silkeborg og omegn.

Ønsker bliver til aftaler – Aftaler bliver overholdt

Vores kunde er dig, der har fundet den rigtige beliggenhed for din drømmebolig eller erhvervsejendom, enten hvor det eksisterende hus lader noget tilbage at ønske, eller hvis du ønsker et nyt hus eller et ny erhvervsdomicil. Vi fuldender dine drømme med nyt eller renoverer din nuværende ejendom, således at du får en moderne, energivenlig og stilfuld ejendom.

Vi vil hele tiden udvikle os og sikre vores kunder de bedst mulige løsninger. Derfor holder vi os løbende opdateret med digitale innovative løsninger, dokumentstyring og applikationer.

En af vores største målsætninger at vores kunder er tilfredse med processen igennem alle faser samt det afleveret resultat. Derfor bliver vores medarbejder løbende tilbudt kursuser og uddannelse inden for innovative processer, som kan forbedre vores udbud og aflevering for vores kunder.

Fem gange er Wils A/S blevet kåret af Børsens som Gazelle virksomhed. En Gazelle virksomhed er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Ydermere er Wils A/S kåret som landets mest IT-modne håndværksvirksomhed indenfor kvalitetssikring og aflevering.
I 2019 vandt vi som landets mest IT-modne håndværksvirksomhed indenfor udførelse og er dermed den første virksomhed nogensinde der vinder prisen 2 gange.

I 2019 modtog vi prisen AAA Sølv-Diplomet for højest kreditværdighed gennem 7 år baseret på Bisnodes Kreditvurderingssystem. Denne pris har Wils A/S også modtaget i 2020, for højest kreditværdighed gennem 8 år.
I 2020 blev Wils A/S kåret som eliteleverandør til den offentlige sektor.

Dette siger blot lidt om den udvikling og vækst som Wils A/S oplever.

Team Wils A/S

Vi tilbyder

Da vi både fungerer som murer og tømrer, kan vi udføre en lang række af forskellige arbejdsopgaver. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille til os.

Nybyg
Hos Wils A/S kan vi hjælpe dig, der står foran et byggeprojekt, der skal etableres fra bunden af. Skal du bygge nyt hus eller sommerhus, kan vi være behjælpelige som hovedentreprenør på projektet. Kontakt os idag.
Tilbygninger
Hos Wils A/S har vi gennem årene udført mange tilbygningsopgaver af både større og mindre karakter og sætter en ære i at matche den øvrige konstruktion - ingen opgaver er hverken for store eller for små til os.
ERHVERVSBYGGERI
Wils A/S tilbyder holdbare løsninger indenfor erhvervsbyggeri. Vi har mange års erfaring med bygninger til erhverv, industri og landbrug. Med os i byggeprojektet er du garanteret et byggeri, der lever op til de højeste standarder.
Flisearbejde
Skal der lægges nye fliser, eller skal der foretages en gennemgribende renovering af badeværelse, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Wils A/S har vi stor erfaring med nylægning af fliser i køkken, bad og bryggers.
RENOVERING - ERHVERV OG PRIVAT
Vi udfører med stor faglig kompetence samt respekt for byggeriet renoveringer og ombygning på etage ejendomme, villaer, institutioner m.m.
UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE
Trænger vinduerne i boligen til at blive udskiftet? Hos Wils A/Shar vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, som vi udfører for private og erhvervskunder.
BADEVÆRELSE og KØKKEN
Skal der foretages en gennemgribende renovering af badeværelse eller køkken, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi står altid klar til at rådgive dig.
RESTAURERINGSARBEJDE - FREDET BYGNINGER
Wils A/S har gennemgående erfaring med en bred vifte af restaurerings projekter, her kan bl.a. nævnes museer, kirker og sognehuse.

Wils selskaber

Koncernen bag Wils A/S opkøber løbende virksomheder som operer indenfor byggebranchen. Dette er led i en strategi, hvor vi får flere ydelser ind i vores sortiment og har mulighed for at dække forskellige faser indenfor byggebranchen. På denne måde gør vi dit byggeprojekt mest overskueligt for dig.

Midtjysk Ejendomsudvikling ApS

PE-Bygningsservice ApS

Glas I Silkeborg ApS

Silkeborg Isolering - Din isolatør

Midtjysk ejendomsudvikling ApS er grundlagt i 2014 og er et selskab som udbyder lejeboliger primært i Jylland, og har lige nu 23 lejeboliger med en fuld leje protokol. Er du interessere i at blive skrevet op på vores venteliste er du velkommen til at skrive en mail med dine kontaktoplysninger samt hvor du ønsker en bolig.

Der kan læses mere om Midtjysk Ejendomsudvikling ApS her

Pr. 01-07-2018 overtog Wils A/S PE-Bygningsservice ApS. Virksomheden udfører og garantere et godt håndværk, efter både traditionelle og moderne konstruktions principper. Ved overtagelsen blev PE-Bygningsservices daglige drift samt medarbejdere integrerede i Wils A/S organisationen.

Der kan læses meget mere om PE-bygningsservice her.

Pr. 01-08-2018 overtog Wils A/S Glas Silkeborg ApS. Virksomheden har eksisteret i mere end 7 år og har siden opstart afleveret positive økonomiske resultater. I virksomheden beskæftiges 6 medarbejdere som varetager opgaver inden for autoglas, solfilm og alt inden for glarmesterarbejde samt tømrerarbejde.

Der kan læses meget mere om Glas Silkeborg ApS her.

Silkeborg Isolering er en mindre virksomhed, ejet af Wils A/S koncernen, som består af kompetente og engagerede medarbejdere som er specialister inden for isolerings arbejde. Alle i teamet besidder både høj faglighed, kvalitetssans samt mange års erfaring, derudover bærer de altid et smil på læben.

Der kan læses meget mere om Silkeborg Isolering her.

Ønsker bliver til aftaler - aftaler bliver overholdt.

Thomas Wils

Karriere hos Wils A/S

Vi vækster – kunne du tænke dig at være med på holdet?

Hos Wils A/S tilbyder vi en arbejdsdag med spændende og udfordrende opgaver. Du vil blive en del af en organisation og et team hvor samarbejdet og fagligheden er i top og der er et stort fokus på det sociale sammenhold.

Vi sætter standarden højt, og det forventer vi også at vores kommende medarbejder gør. Du er derfor med til at sætte kursen, sammen med vores 100 andre dygtige og ambitiøse medarbejder.

Læs om karrieremuligheder og Wils A/S som arbejdsplads.

Karriere og medarbejdere
0
Afsluttede projekter
0
Huse bygget
0
Priser vundet
0
Tilfredse kunder

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os