Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed, inden for hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer beliggende i Silkeborg

Wils A/S servicerer både privat- og erhvervskunder. Vi er en mellemstor virksomhed med ca. 80 medarbejdere. Vores medarbejdere er fordelt på forskellige fagområder, såsom murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse. Desuden er praktikanter og lærlinge en naturlig del af vores virksomhed.

Wils A/S blev stiftet i 2006 af Thomas Wils, som dengang udførte murer-opgaver i Silkeborg og omegn. I 2013 blev virksomheden udvidet med en tømrer- og isoleringsafdeling.

Siden er det kun gået én vej.  Organisationen har oplevet en stigende vækst, og virksomheden er blevet opdelt i afdelinger, så vi derved kan tilbyde dig som kunde, den mest optimale løsning – hvor din byggedrøm er i fokus. Vi har gennem årene udført store som små byggeprojekter for privat- og erhvervskunder – og er kendt for opsigtsvækkende renoveringer og nybyg i Silkeborg og dens omegn. Senest det smukke Østre og Vestre Søbad ved Silkeborg Søerne.

Ønsker bliver til aftaler – Aftaler bliver overholdt

Vores kunde er dig, der har fundet den rigtige beliggenhed for din drømmebolig eller erhvervsejendom, og som ønsker professionel hjælp til føre byggedrømmen ud i livet. Måske indfrier huset ikke alle jeres behov – eller måske ønsker du et nyt hus eller et nyt erhvervsdomicil.

Med vores hjælp er du altid sikret en løsning, der er moderne, energivenlig og stilfuld.

Vi ønsker at udvikle os og sikre vores kunder de bedst mulige løsninger. Derfor holder vi os opdateret med digitale, innovative løsninger, dokumentstyring og applikationer. En af vores største målsætninger er, at vores kunder er tilfredse med alle byggeprocessens faser samt det afleverede resultat. Derfor bliver vores medarbejdere løbende tilbudt kurser og uddannelse.

Vækst og anerkendelse

Fem gange er Wils A/S blevet kåret af Børsen som Gazelle virksomhed. En Gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Ydermere er Wils A/S kåret som landets mest IT-modne håndværksvirksomhed indenfor kvalitetssikring og aflevering.
I 2019 vandt vi titlen som landets mest IT-modne håndværksvirksomhed indenfor udførelse og er dermed den første virksomhed nogensinde, der vinder prisen 2 gange.

I 2019 modtog vi prisen AAA Sølv-Diplomet for højest kreditværdighed gennem 7 år baseret på Bisnodes Kreditvurderingssystem. Denne pris har Wils A/S også modtaget i 2020, for højest kreditværdighed gennem 8 år.

I 2020 blev Wils A/S desuden kåret som eliteleverandør til den offentlige sektor.

Team Wils A/S

Vi tilbyder

Da vi både fungerer som murer og tømrer, kan vi udføre en lang række af forskellige renoveringer og byggeprojekter. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Nybyg
Hos Wils A/S kan vi hjælpe dig dit byggeprojekt - fra start til slut. Skal du bygge nyt hus eller sommerhus, kan vi hjælpe som hovedentreprenør på projektet. Kontakt os i dag.
Tilbygninger
Hos Wils A/S har vi gennem årene udført mange tilbygningsopgaver af både større og mindre karakter - og sætter en ære i at matche tilbygningen med den øvrige konstruktion. Ingen opgaver er hverken for store eller for små.
ERHVERVSBYGGERI
Wils A/S tilbyder holdbare løsninger, og vi har mange års erfaring med bygninger til erhverv, industri og landbrug. Med os i byggeprojektet er du garanteret et byggeri, der lever op til de højeste standarder.
Flisearbejde
Skal der lægges nye fliser, eller skal der foretages en totalrenovering af badeværelset, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Wils A/S har vi stor erfaring med fliser til køkken, bad og bryggers.
RENOVERING - ERHVERV OG PRIVAT
Med faglig kompetence samt respekt for byggeriet udfører vi renoveringer og ombygning af etageejendomme, villaer, institutioner m.m.
UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE
Trænger vinduerne i boligen til at blive udskiftet? Hos Wils A/S har vi mange års erfaring med at vejlede og udskifte vinduer og døre - både for privat- og erhvervskunder.
BADEVÆRELSE og KØKKEN
Ønsker du en gennemgribende renovering af badeværelse eller køkken, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi står altid klar til at rådgive dig.
RESTAURERINGSARBEJDE - FREDEDE BYGNINGER
Wils A/S har erfaring med en bred vifte af restaureringsprojekter af bevaringsværdige bygninger, såsom museer, kirker og sognehuse.

Selskaber del af Wils A/S

Koncernen bag Wils A/S opkøber løbende virksomheder som opererer indenfor byggebranchen. Dette er led i en strategi, hvor vi får flere ydelser ind i vores sortiment og har mulighed for at dække forskellige faser indenfor byggebranchen. Derved gør vi dit byggeprojekt mest overskueligt og nemt for dig.

Midtjysk Ejendomsudvikling ApS

PE-Bygningsservice ApS

Glas I Silkeborg ApS

Silkeborg Isolering - Din isolatør

Midtjysk Ejendomsudvikling ApS er grundlagt i 2014. Selskabet udbyder lejeboliger primært i Jylland og har lige nu 23 lejeboliger. Er du interesseret i at blive skrevet op på vores venteliste, er du velkommen til at skrive en mail med dine kontaktoplysninger, samt hvor du ønsker en bolig.

Den 1. juli 2018 overtog Wils A/S PE-Bygningsservice ApS. Virksomheden udfører og garantere et godt håndværk – efter både traditionelle og moderne konstruktionsprincipper. PE-Bygningsservices drift samt medarbejdere er nu integrerede i Wils A/S organisationen.

Den 1. august 2018 overtog Wils A/S Glas Silkeborg ApS. Virksomheden har siden sin start leveret positive økonomiske resultater. Virksomheden består af 6 medarbejdere, som varetager opgaver inden for autoglas, solfilm og alt inden for glarmester-samt tømrerarbejde.

Silkeborg Isolering er en mindre virksomhed, ejet af Wils A/S koncernen, som består af specialiserede medarbejdere inden for isoleringsarbejde. Alle i teamet besidder høj faglighed, kvalitetssans samt mange års erfaring – derudover bærer de altid et smil på læben.

Ønsker bliver til aftaler - aftaler bliver overholdt.

Thomas Wils

Karriere hos Wils A/S

Vi vækster – kunne du tænke dig at være en del af holdet?

Hos Wils A/S tilbyder vi en arbejdsdag med spændende og udfordrende opgaver. Du vil blive en del af en organisation og et team, hvor samarbejdet og fagligheden er i top, og der er et stort fokus på det sociale sammenhold.

Vi sætter en høj standard, og det forventer vi også, at du gør. Sammen med dine 100 andre dygtige og ambitiøse kollegaer, er du med til at sætte kursen.

Læs om karrieremuligheder hos Wils A/S og os som arbejdsplads.

Læs om Karriere og medarbejdere
0
Afsluttede projekter
0
Huse bygget
0
Priser vundet
0
Tilfredse kunder

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os - enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning eller et tilbud.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os