Wils A/S søger en struktureret beregner til fag- og hovedentrepriser

Besidder du en byggeteknisk indsigt samt interesse og talent indenfor kalkulation, kan det være det er dig vi mangler i vores team?
Vi forestiller os at du har håndværksmæssig baggrund som murer eller tømrer og måske er uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker, byggeingeniør eller lign.

ARBEJDSOPGAVER

Vi søger en profil som er motiveret til at beregne vores projekter for vores private kunder samt vores større entrepriser. Du skal være ansvarsfuld og kunne håndtere mange bolde i luften.

Baseret på de udbud der vælges at byde på, bliver det din opgave med vejledning fra vores nuværende tilbudsleder at følge sagen fra udbud til kontrakt, og herefter overdragelse til projektledere og håndværkere.

Ud over at kalkulere vores tømrer- og murerprojekter vil dine primære arbejdsopgaver indebære udtræk af materialemængder, opmåling og overslags beregninger samt indhentning af priser ved underentreprenører og leverandører.

Herudover vil du også varetage opfølgnings arbejde samt efterkalkulationer.

INTERNE PLACERING

Du kommer til at indgå i et kontorteam bestående af ca. 15 kompetente medarbejdere med forskelligartet faglig baggrund, hvor humøret er højt og der er fokus på det gode arbejdsmiljø samt sociale arrangementer.

 

Du kommer til at være en del af en virksomhed hvor der er faglige og personlige muligheder. Vi er en tillidsbaseret organisation som tror på at de bedste resultater opnås når motivationen og trivslen er i top.

 Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende arbejdsdag i en virksomhed der oplever stor vækst og efterspørgsel.

Team Wils A/S

Lyder det som noget for dig?

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor lønnen afstemmes efter kvalifikationer.

Er du interesseret eller har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Henrik Frøsig på tlf. 54551015 eller på mail: hp@wils.as

Om Wils A/S

Om Wils A/S

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Aarhus Samt Sydbyen i Silkeborg.

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os