Murer søges til spjæld afdeling

Vi søger en murer i Midtjylland, som kan arbejde kvalitetsbevidst og selvstændigt. Derudover skal du være god til mennesker, da vores dygtige medarbejdere fortjener en god kollega, ikke bare fagligt, men også menneskeligt.
Du kommer til at være tilknyttet vores spjæld hold, med ca. 10 mand

Team Wils A/S

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende arbejdsdag i en virksomhed der oplever stor vækst og efterspørgsel. Ved os får du mulighed for faglig og personlig udvikling, samt mulighed for at sætte præg på din egen arbejdsdag.

Arbejdet indebærer selv de mindste opgaver, som reparation af fuger til opførelse af private parcelhuse og mindre erhvervs opgaver.
Stillingerne er fuldtidsstillinger hvor lønnen aftales efter kvalifikationer.

Lyder det som noget for dig?

Ved interesse eller spørgsmål kontakt Casper Christensen, enten på mail cc@wils.as eller på telefon 51 72 99 22

Om Wils A/S

Om Wils A/S

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Aarhus Samt Sydbyen i Silkeborg.

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os