KOORDINERET OG SELVSTÆNDIG BYGNINGSKONSTRUKTØR PRAKTIKANT SØGES TIL VIRKSOMHED I KRAFTIG VÆKST

Du har mulighed for at komme til at varetage opgaver indenfor kalkulation, mængdeudtagning, tilbudsindhentning samt projektgranskning. Du vil beskæftige dig med driften af byggepladser, herunder at opgaver løses i henhold til gældende love, rammer og retningslinjer indenfor området.
Derudover vil du berøre områder som projekt- og økonomistyring, hvoraf du vil være med til at sikre at kontrakter, projektdokumentation og øvrige aftalegrundlag overholdes. Endvidere kan du komme til at varetage opgaver indenfor planlægning, koordinering, udarbejdelse af budgetter og fastholdelse af disse.
Du kan komme til at indgå i bygge- og sikkerhedsmøder samt fører tilsyn på udvalgte pladser.

Team Wils A/S

Vi lægger stor vægt på et godt kundeforhold.
Derfor er det vigtigt at du har let ved at opbygge relationer med disse, samt samarbejdspartner og leverandører.
Vi forventer du har flair for IT og er en erfaren bruger af Office pakken samt har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk.

Det endelige forløb bliver afstemt med praktikantens ønsker og forventninger.
Vi har forståelse for at du er under uddannelse og muligvis ikke har kendskab til førnævnte områder endnu, derfor kommer du til at arbejde i tæt samarbejde med vores erfarne konstruktører, projektchef samt tilbudschef.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål hertil, eller synes du forløbet lyder interessant er du mere end velkommen til at kontakte Torben Clemmensen på mail
toc@wils.as eller tlf. 23459190

Om Wils A/S

Om Wils A/S

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Aarhus Samt Sydbyen i Silkeborg.

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os