BYGNINGSKONSTRUKTØR ELLER INGENIØR PRAKTIKANT SØGES TIL TOTALENTREPRISE AFDELING FORÅRET 2021

Som praktikant ved Wils A/S bliver du del af en entreprenørvirksomhed, der oplever kraftig vækst og udvikling.

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Århus samt Sydbyen i Silkeborg.

Team Wils A/S

I et praktikforløb ved Wils A/S bliver det endelige forløb afstemt i henhold til behov, ønsker samt forventninger. Du vil blive tilkoblet en af Wils’ erfarne projektledere, på et af vore projekter i Silkeborg eller omegn.

Dine primære arbejdsopgaver vil være gennemførelse af hoved- og totalentrepriser, samt 1. og 5. års gennemgang. Hvor dine typiske arbejdsopgaver vil være indenfor sag- og byggestyring af byggepladser, kalkulation, projektgranskning, mængdeudtagning samt tilbudsindhentning.

Det indebærer blandt andet et rettidigt og grundigt projektgrundlag for udførelsen, tidsplanlægning, logistisk planlægning, detaljeret montageplanlægning og styring af processen, ansvar for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, ledelse af egne medarbejdere.

Du vil beskæftige dig med driften af byggepladser, herunder at opgaver løses i henhold til gældende love, rammer og retningslinjer indenfor området.

Derudover vil du berøre områder som projekt- og økonomistyring, hvoraf du vil være med til at sikre at projektdokumentation, kontrakter og øvrige aftalegrundlag overholdes.

Vi lægger stor vægt på et godt kundeforhold så derfor skal du have let ved at opbygge relationer med disse, samt samarbejdspartner og leverandører.

Vi forventer du har flair for IT og er en erfaren bruger af Office pakken samt har gode sprogkundskaber i engelsk og dansk.

Vi har forståelse for at du er under uddannelse og muligvis ikke har kendskab til førnævnte områder endnu, derfor kommer du til at arbejde i tæt samarbejde med vores erfarne bygge- og projektledere.


Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål hertil, eller synes du forløbet lyder interessant er du mere end velkommen til at kontakte Jens Lauvring Kristensen på tlf. 5455 1005 eller på mail jk@wils.as 

Om Wils A/S

Om Wils A/S

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Aarhus Samt Sydbyen i Silkeborg.

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os