Wils A/S søger en struktureret kalkulatør/beregner til fag- og hovedentrepriser.

 

Besidder du en byggeteknisk indsigt samt interesse og talent indenfor kalkulation, kan det være det er dig vi mangler i vores team.

Vi forestiller os at du er uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker, byggeingeniør eller har en håndværksmæssig baggrund. Dog er din uddannelsesmæssige baggrund ikke afgørende og vi venter gerne på den rigtige profil.

 

Vi søger en profil som er motiveret til at beregne vores entrepriser, du skal være ansvarsfuld og kunne håndtere mange bolde i luften.

 

Team Wils A/S

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Baseret på de udbud der vælges at byde på, bliver det din opgave med vejledning fra vores tilbudschef at følge sagen fra udbud til kontrakt.

Ud over at kalkulere vores tømrer- og murerentrepriser vil dine primære arbejdsopgaver indebære udtræk af materialemængder, opmåling og overslags beregninger samt indhentning af priser ved underentreprenører.

Herudover vil du også varetage opfølgningsarbejde samt efterkalkulationer.

INTERNE PLACERING

Din interne placering i organisationen vil være i et tæt samarbejde med vores tilbuds chef, som vil være klar med vejledning og rådgivning. Du kommer til at indgå i et ungt kontorteam bestående af ca. 15 kompetente medarbejdere med forskelligartet faglig baggrund, hvor humøret er højt og der er fokus på det gode arbejdsmiljø samt sociale arrangementer.

Du kommer til at være en del af en virksomhed hvor der er faglige og personlige muligheder. Vi er en tillidsbaseret organisation som tror på at de bedste resultater opnås når motivationen og trivslen er i top.

Lyder det som noget for dig?

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor lønnen afstemmes efter kvalifikationer.

Er du interesseret eller har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Torben Clemmensen på tlf. 23459190 eller på mail: toc@wils.as

Om Wils A/S

Om Wils A/S

Wils A/S er en entreprise- og udviklingsvirksomhed indenfor hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Wils A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere, som opererer på både B2C og B2B markedet, med separerede afdelinger i begge. Vores brede erfaring samt fokus på kvalitet gør os til en konkurrencedygtig og attraktiv udbyder i Midtjylland, som kan nævne referencer som Havneøen i Vejle, Ceres Byen i Aarhus Samt Sydbyen i Silkeborg.

Kontakt os!

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller over telefon. Vi altid er klar med rådgivning til dig, hvis du er i tvivl.


Sinding Hedevej 117B, 8600 Silkeborg
info@wils.as
2179 0090

Skriv til os